بازدید سایت : ۷۲۴۸۷
در نشست مشترک ایران و ایتالیا عنوان شد؛

بوئینگ ۷۳۷ و ایرباس ۳۲۰؛ اولویت‌های ایران برای نوسازی ناوگان هوایی‌

حمل و نقل هوایی ایران در 30 سال گذشته فرصت مناسبی را در اختیار سرمایه گذاران خارجی قرار می دهد تا از این پس از بازار بکر و قابل توجه صنعت هوانوردی ایران استفاده کنند.

بوئینگ ۷۳۷ و ایرباس ۳۲۰؛ اولویت‌های ایران برای نوسازی ناوگان هوایی‌
|

یک مقام مسئول سازمان هواپیمایی کشوری گفت: براساس مطالعات صورت گرفته، شرکت های هواپیمایی ایرانی مایل به استفاده از هواپیماهایی از نوع بوئینگ ۷۳۷ و ایرباس ۳۲۰ و همچنین همکاری با سرمایه گذاران به صورت اجاره و خرید هواپیما هستند.

به گزارش تین نیوز از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، محمد سعید شرفی که در نشست همکاری مشترک ایران و ایتالیا در حوزه های زیربنایی حضور یافته بود، درباره توسعه حمل و نقل هوایی، هوانوردی عمومی، تجارت هوانوردی، ارائه خدمات ناوبری هوایی، ایرترافیک فاینانس، تعمیرات سنگین هواپیما، گراند هندلینگ، بیمه و غیره به ایراد سخنرانی پرداخت.
مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: به طور حتم تحریم های صورت گرفته علیه صنعت حمل و نقل هوایی ایران در 30 سال گذشته فرصت مناسبی را در اختیار سرمایه گذاران خارجی قرار می دهد تا از این پس از بازار بکر و قابل توجه صنعت هوانوردی ایران استفاده کنند.
شرفی به زیرساخت های صنعت حمل و نقل هوایی اشاره کرد و گفت: شرکت های هواپیمایی یکی از بهترین فرصت های سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران خارجی به شمار می رود و از آنجا که میانگین سن ناوگان هوایی کشور حدود 20 سال است برای رقابت با رقبای منطقه و رشد چشمگیر مسافر، برای یک دهه آینده نیازمند 400 فروند هواپیما به طور عمده از نوع جت منطقه ای و هواپیماهای میان برد هستیم.
مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: به همین منظور براساس مطالعات صورت گرفته شرکت های هواپیمایی ایرانی مایل به استفاده از هواپیماهایی از نوع بوئینگ 737 و ایرباس 320 و همچنین همکاری با سرمایه گذاران به صورت اجاره و خرید هواپیما هستند.
وی بیان کرد: به دلیل وجود 45 فرودگاه کم ترافیک فرصت مناسبی برای ورود سرمایه گذاران در حوزه هوانوردی عمومی به شمار می رود.
شرفی افزود: با وجود 200 شرکت در حوزه هوانوردی عمومی و ساخت برخی از قطعات هواپیماها و همچنین علاقه مندی تجار و صاحبان مشاغل به استفاده از هواپیماهای اختصاصی همچنین به دلیل پهناور بودن ایران سرمایه گذاری در حوزه هوانوردی عمومی نیز می تواند فرصت مناسبی پیش روی سرمایه گذاران خارجی قرار دهد.
وی خواستار همکاری های آموزشی، ارائه خدمات ناوبری هوانوردی شد و گفت: در حال حاضر بسیاری از شرکت های خارجی مایل به حضور در سرمایه گذاری در حوزه های مختلف هوانوردی ایران از جمله بیمه، فاینانس، تعمیرات سنگین هواپیما و غیره هستند و طی هفته های اخیر مذاکراتی با شرکت هایی از کشورهای آلمان، فرانسه و ایرلند صورت گرفته است.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.