عملیات اجرایی ۷۰۰ کیلومتر راه آهن در ۸ استان کشور آغاز میشود
قابلیت بهرهبرداری از ۴ پروژه ریلی به طول ۴۰۰ کیلومتر در سال جاری وجود دارد.
قابلیت بهرهبرداری از ۴ پروژه ریلی به طول ۴۰۰ کیلومتر در سال جاری وجود دارد.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عباس خطیبی معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاههای کشور در جلسه هم اندیشی با معاونان، مدیران کل، مجریان و مدیران حوزه های طرح های شرکت در استان ها با اشاره به افتتاح راه آهن زاهدان به خاش وتکمیل راه آهن بستان آباد به خاوران در سال گذشته اظهار کرد: قابلیت بهرهبرداری از ۴ پروژه ریلی به طول ۴۰۰ کیلومتر در سال جاری وجود دارد که با همکاری حوزهها این اقدام میتواند نقطه عطفی در تاریخ ساخت راه آهن در کشور به ثبت رسد.
خطیبی همچنین از احداث ۷۰۰ کیلومتر مسیر ریلی جدید در قالب ۶۰ قرارداد جدید خبر داد و گفت: این اقدام با توجه به حجم سنگین کار از مرحله برآورد تا انتخاب مشاوران طی حداکثر ۴ ماه، نمونه مثال زدنی در وزارت راه وشهرسازی و سایر وزارت خانهها است که با همکاری مستمر حوزهها به زودی شاهد آغاز عملیات اجرایی این طرحهای ریلی در هفت یا هشت استان کشور خواهیم بود.
در ادامه این جلسه محمد رضا کدخدا زاده معاون ساخت وتوسعه بزرگراه ها نیز از مدیران حوزه ها خواست تا به منظور جلوگیری از تاخیر در عملیات اجرایی پروژه ها، استفاده از سایر روشهای تامین منابع به ویژه از محلهای ماده ۵۶، تهاتر نفت، بانک ها و . . . را با جدیت پیگیری کنند و نسبت به ارسال صورت جلسات قطعی پروژهها سرعت عمل بیشتری را به کار ببندند.
کدخدا زاده مدیران و پرسنل قوی و کارآمد در حوزه ها را مساوی با پیشرفت شاخص عملیات اجرایی پروژهها اعلام کرد و گفت: مدیریت چالشهای پیش رو در هر استان یکی از رموز موفقیت در برون رفت از مشکلات و افزایش سرعت اجرای طرحها با رعایت استانداردهای روز دنیا است.