بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

هیچ ارتباطی بین آلودگی هوای شهر تهران و بلندمرتبه‌ سازی‌ها وجود ندارد

هیچ ارتباطی بین آلودگی هوای شهر تهران و بلندمرتبه‌ سازی‌ها وجود ندارد
تین نیوز |
شهردار منطقه 22 درخصوص ارتباط بلند مرتبه‌ سازی‌ها با آلودگی هوای شهر تهران، گفت: هیچ ارتباطی بین آلودگی هوای شهر تهران و بلندمرتبه‌ سازی‌ها وجود ندارد. طرح چنین موضوعاتی علمی و درست نیست.

 

به گزارش «تهران سما»، قاسم مولایی در نشست خبری امروز در خصوص افتتاح 50 پروژه اجتماعی، فرهنگی، ترافیکی و عمرانی افزود: شهرداری تهران برنامه‌ریزی‌های دقیقی را برای پیش‌بینی افق آینده در حوزه‌های مختلف انجام داده است چرا که منطقه ۲۲ به علت نوپا بودن باید زیرساخت‌ها و اقداماتی را در حوزه‌های فرهنگی و تامین معابر در دستور کار قرار دهد تا به استانداردهای لازم برسد. در این خصوص شهرداری تهران برنامه‌ریزی‌های دقیقی را برای پیش‌بینی افق آینده در حوزه‌های مختلف انجام داده است.

 

به گفته وی 16 سال از تاسیس منطقه 22 می گذرد و امروز به قطب گردشگری در بعد فرامنطقه‌ای تبدیل شده است. برهمین اساس در سال ۹۴، ۱۲۰ پروژه عمرانی و شهری در سطح این منطقه به بهره‌برداری رسید که یکی از پروژه‌های شاخص افتتاح شده در سال ۹۴، فاز دوم دریاچه شهدای خلیج فارس بود.

 

شهردار منطقه ۲۲ با توجه به سیاست‌های اتخاذ شده توسط شهرداری تهران، تاکید کرد: از سال ۹۵ پروژه جدیدی در سطح منطقه آغاز نشد تا در این فرصت پروژه‌های نیمه‌کاره قدیمی تکمیل شود.

 

مولایی تصریح کرد: فردا ۵۰ پروژه عمرانی، شهری و ترافیکی به بهره‌برداری می رسید. با افتتاح این ۵۰ پروژه تقریبا تمام پروژه‌های منطقه ۲۲ تمام می شود.

 

به گزارش سما، وی ادامه داد: یکی از حوزه‌های شاخصی که فردا به بهره‌برداری می رسید، مددسرایی است که برای افراد آسیب‌دیده اجتماعی احداث شده است. فاز دوم بزرگراه حکیم غرب که فاز نخست آن سال گذشته به بهره‌برداری رسیده بود وطول ۹ کیلومتر از منطقه ۲۲ را گرفته، تاکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. با احداث این بزرگراه، تونلی که از زیر بوستان چیتگر عبور کرده نیز تکمیل می‌شود.

 

به گفته شهردار منطقه 22 این پروژه در اختیار معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران قرار دارد که تملک اراضی آن توسط شهرداری منطقه ۲۲ انجام شده است.

 

مولایی با تاکید بر اینکه این ۵۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان احداث شده است،افزود: این پروژه‌ها به شکلی برنامه‌ریزی شده بودند که در کمترین زمان ممکن احداث شوند تا صرفه و صلاح شهر در آنها در نظر گرفته شود.

 

وی در خصوص جمعیت‌پذیری در منطقه ۲۲ تصریح کرد: با اینکه طبق سرشماری نفوس و مسکن سال 1395، 151 هزار نفر در این منطقه ساکن هستند اما جمعیتی بالغ بر ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار نفر برای این منطقه پیش‌بینی شده است.

 

شهردار منطقه 22ادامه داد: هنگامی که شهرداری‌ها تصمیم به صادر پروانه ساخت و ساز صادر می گیرد، به یک سند بالادستی نیاز دارند که طرح تفصیلی نامیده می‌شود. شهرداری مکلف است مطابق طرح تفصیلی شهر اقدام کند. بدین ترتیب تا امروز شهرداری منطقه ۲۲ هیچ عدولی از طرح تفصیلی نکرده است.

 

مولایی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص استقرار ۱۲ واحد مسکونی در بوستان چیتگر که سال گذشته رسانه ای شده بود،افزود: حدود ۵۰ سال است که ۱۲ خانوار در بوستان چیتگر مستقر هستند. همگی آن ها از کارمندان بازنشسته سازمان جنگل‌ها و مراتع هستند. تا این لحظه هیچ یک از مسوولان این سازمان پاسخ قانع‌کننده‌ای در جهت حل این مشکل نداده اند.

 

وی ادامه داد: در جریان استقرار این ۱۲ خانوار، سوالاتی از جمله اینکه این افراد کارمند کدام مجموعه هستند؟ این خانه‌ها تحت چه عنوانی به این افراد داده شده است؟ اگر به صورت سازمانی داده شده است، چرا پس از بازنشستگی پس گرفته نشده مطرح است؟ در واقع ما در بوستان چیتگر مستاجر هستیم و تنها حفظ و حراست از فضای سبز این بوستان را برعهده داریم.

 

شهردار منطقه ۲۲ با اشاره به اینکه در طول ۶۰ سالی که از احداث بوستان چیتگر می‌گذرد، ۴۵۰ تا ۵۰۰ اصله درخت در آن کاشته شده است،گفت: تنها سال گذشته بیش از ۱۵۰ اصله درخت مطابق شرایط آب و هوایی و جغرافیایی شهر تهران در این بوستان کاشته شده است.

 

مولایی با اشاره به اینکه حفظ و حراست فضای سبز این بوستان بر عهده شهرداری تهران است، تصریح کرد: مسولانی از سازمان جنگل‌ها و مراتع باید پاسخگوی قشر مظلوم و مستضعفی باشند که در این بوستان مستقر هستند. ما نیز آمادگی داریم که جهت کمک به این ۱۲ خانوار با مسوولان این سازمان اقداماتی را انجام دهیم.

 

وی درخصوص دریاچه شهدای خلیج فارس و تامین منابع آبی موردنیازاین دریاچه گفت: طرح این دریاچه چندین وچند سال است مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت در سال ۸۹ مطالعات آن به اتمام رسید و سال ۹۰ احداث این دریاچه آغاز شد. این دریاچه قریب ۱۵۰ هکتار وسعت دارد که از این رقم ۱۳۰ هکتار مساحت آبی و مابقی ساحل است. این دریاچه در سال ۹۲ به بهره‌برداری رسید و منابع آبی آن براساس هماهنگی صورت گرفته با امور آب منطقه‌ای از رودخانه کن تامین می‌شود.

 

مولایی درخصوص ارتباط بلندمرتبه‌سازی‌ها با آلودگی هوای شهر تهران، گفت: هیچ ارتباطی بین آلودگی هوای شهر تهران و بلندمرتبه‌سازی‌ها وجود ندارد. اگر بلندترین ساختمان در منطقه ۲۲ ، ۹۰ متر باشد، باد در ارتفاع ۱۵۰ متر جریان پیدا می‌کند. لذا طرح چنین موضوعاتی علمی و درست نیست و سیاسی به نظر می‌رسد.

 

اینسوالرابایدمطرحکردکهچراکرجواراکآلودههستند. آیاعلتآلودگیآنهانیزمنطقه۲۲است؟

به گفته شهردار منطقه ۲۲، ۴۶ درصد وسعت منطقه ۲۲ فضای سبز است و در حال حاضر فضای سبز این منطقه ۱۷۰ متر است.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه بخش خصوصی در بحث مراکز خرید وارد شده و قرار است تا سال 1404 در بحث خرید در منطقه به استانداردهای لازم برسیم، افزود: درخصوص پروژه های مشارکتی هزارو یک شب نیز اقدامات لازم در حال انجام است و قرار است یک مجموعه کامل مشتمل بر شهربازی و اماکن گردشگری احداث ودراختیار شهروندان قرار می گیرد. پروژه پارک آبی نیز با مشارکت بخش خصوصی در جنوب منطقه در حال ساخت استکه طبق پیش بینی ها بعداز ماه رمضان مورد بهره برداری قرار می گیرد.

 

 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.