عملیات اجرایی خط سه متروی شیراز به زودی آغاز میشود
مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز گفت: با حمایت مدیریت ارشد استان، شهردار و اعضای شورای شهر شیراز، عملیات اجرایی خط سوم قطار شهری به زودی آغاز خواهد شد.
مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز گفت: با حمایت مدیریت ارشد استان، شهردار و اعضای شورای شهر شیراز، عملیات اجرایی خط سوم قطار شهری به زودی آغاز خواهد شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محمدحسن مرادی، پنجشنبه ۸ خرداد در مراسم پایان حفاری و آغاز ریلگذاری فاز یک خط ۲ مترو در شیراز، گفت: خط سوم مترو در شیراز حد فاصل پل معالیآباد تا شهرک گلستان در محور شمالغرب شیراز طراحی و مطالعات آن کامل شده است.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری با بیان اینکه خط یک قطار شهری شیراز هماینک با ۱۹ ایستگاه فعال است، گفت: ایستگاه وکیل، به عنوان آخرین ایستگاه خط یک مترو، تکمیل شده و به زودی افتتاح خواهد شد.
مرادی گفت: بهمن ماه سال ۹۸، شمار مسافران قطار شهری در شیراز به ۱۰۵ هزار نفر رسیده بود اما با شیوع کروناویروس و از ابتدای اسفند، خدمات حمل و نقلی مترو متوقف شد و از صبح شنبه ۱۰ خرداد بار دیگر ارائه این خدمات آغاز خواهد شد.
او با اشاره به اینکه سال گذشته با حمایت استانداری، شهرداری و شورای شهر شیراز و تزریق اعتبارات حاصل از عرضه اوراق مشارکت، زمینه پیشرفت اقدامات عمرانی خط ۲ مترو فراهم شد، گفت: خط دوم متروی شیراز در قالب مسیری با ۱۵ کیلومتر و ۱۳ ایستگاه طراحی شده است.
مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز خاطرنشان کرد: حفاری ۲ تونل از ایستگاه قهرمانان تا ایستگاه امام حسین(ع) در فاز یک خط دو به اتمام رسیده است و این حفاری تا ایستگاه آزادی ( واقع در مجاورت پارک آزادی شیراز) ادامه خواهد داشت.
ابراهیم صبوری، نائب رئیس شورای شهر شیراز نیز گفت: خط یک مترو حدود ١٦ سال طول کشید تا به مرحله اجرایی رسید اما امروز با یک رکورد خوب در اجرای خط ۲ مواجه هستیم.
او ابراز امیدواری کرد که در یک سال آینده با همت و تلاش پرسنل خدوم شهرداری، مترو و پیمانکار پروژه شاهد به نتیجه رسیدن فاز یک خط ۲ متروی شیراز باشیم.
صبوری با یادآوری اینکه شورای پنجم با شعار انسان محوری و زیست پذیری شهر، تمام تلاش خود را برای تغییر پارادایم در حوزه شهرسای شیراز انجام داده است، تاکید کرد که حمل و نقل عمومی یکی از زیرساختهای اصلی یک شهر انسان محور و زیست پذیر است.