بازدید سایت : ۱۳۰۲۴۰

انعقاد قرارداد تامین۱۲۰۰ واگن از 1500 واگن مورد نیاز تهران

معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: بالغ بر۲۷۰۰ میلیارد تومان در بودجه امسال برای تعمیرات اساسی (اورهال) ناوگان مترو پیش بینی شده است و قصد داریم با این اعتبار تمام این ناوگان را به بهره وری برسانیم.

انعقاد قرارداد  تامین۱۲۰۰ واگن از 1500 واگن مورد نیاز تهران
تین نیوز |

معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: بالغ بر۲۷۰۰ میلیارد تومان در بودجه امسال برای تعمیرات اساسی (اورهال) ناوگان مترو پیش بینی شده است و قصد داریم با این اعتبار تمام این ناوگان را به بهره وری برسانیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، جلال بهرامی در خصوص وضعیت کنونی مترو اظهار کرد: امسال تلاش می کنیم بخش شمالی خط ۶ مانند بخش میانی آن به شهروندان تقدیم شود. به این صورت که ۵۰ کیلومتر بخش شمالی خط ۶ تا محدوده شهران افتتاح خواهد شد.

بهرامی درباره کمبود واگن در متروی پایتخت گفت: بالغ بر ۲۷۰۰ میلیارد تومان در بودجه برای اورهال ناوگان مترو پیش بینی شده است و قصد داریم با این اعتبار تمام قسمت غیرفعال را با اورهال به بهره وری برسانیم. 

معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران خاطرنشان کرد: امسال با اعتبار خوبی که برای این کار دیده شده است، حداقل ۲۱۰ دستگاه واگن اورهال می شود.

انعقاد قرارداد  تامین۱۲۰۰ واگن از ۱۵۰۰ واگن مورد نیاز تهران 

وی تاکید کرد: در تهران ۱۵۰۰ واگن مترو نیاز است که از این تعداد قرارداد ۱۲۰۰ واگن بسته شده است. 

معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران یادآور شد: تعهد ۶۳۰ دستگاه واگن مترو که پیش پرداختش انجام شده است، امسال فعال و ساخت بدنه ها آغاز می شود. یک قرارداد هم قرارداد قطار ملی است که امسال فعال می شود اما در سال پیش رو از این قراردادها به واگن جدیدی نخواهیم رسید بلکه در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۳ قطارهای جدید به شبکه اضافه خواهد شد. فقط اورهال واگن ها در سال پیش رو به نتیجه می رسد.

ورود اتوبوس های سه کابین به تهران در دست اقدام

بهرامی در پایان درباره اقدامات جدید سال جاری در حوزه حمل ونقل گفت: چند کار تحولی جدید مانند ورود اتوبوس های سه کابین به شهر تهران در شرف اقدام است که امیدوار هستیم در سال پیش رو اضافه شود و چهره جدیدی به برخی از خطوط منتخب اتوبوسرانی ببخشد همچنین برقی سازی در شهر با جدیت هر چه تمام پیگیری خواهد شد. به این شکل که ۶۰۰ میلیاردتومان اعتبار برای برقی سازی دیده شده است. در برنامه چهارم توسعه ۳۰۰ هزار دستگاه موتور را برای برقی سازی هدفگذاری کرده ایم و امیدواریم امسال تا زمان جا افتادن طرح و حل مشکلات آن، حداقل ۳۰ تا ۵۰ هزار دستگاه به بهره وری برسد.
 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.