بازدید سایت : ۴۳۷۸۴
مدیر بحران و پدافند غیر عامل شرکت متروی تهران عنوان کرد:

◄ آخرین وضعیت اتصال مترو به بیمارستان های مهم پایتخت

مدیر بحران و پدافند غیر عامل و HSE شرکت متروی تهران در مورد اتصال ایستگاه مترو به بیمارستان های بزرگ پایتخت توضیحاتی را ارائه کرد.

 آخرین وضعیت اتصال مترو به بیمارستان های مهم پایتخت
تین نیوز |

مدیر بحران و پدافند غیر عامل و HSE شرکت متروی تهران در مورد اتصال ایستگاه مترو به بیمارستان های بزرگ پایتخت توضیحاتی را ارائه کرد .

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت متروی تهران، بابک راهنورد، در خصوص آخرین وضعیت اتصال مترو به بیمارستان های سطح شهر تهران ، گفت : بر اساس آخرین جلسه کمیته عملیاتی واکنش اضطراری فضاهای زیر سطحی که در آن نماینده وزارت بهداشت ، سازمان مدیریت بحران ، شرکت مترو ، شرکت بهره برداری مترو و سازمان پدافند غیر عامل حضور داشتند ، نحوه اتصال و چارچوب های اتصال بیمارستان های اصلی شهر به مترو مورد بررسی قرار گرفت .

وی با بیان اینکه قرار نیست مترو به همه بیمارستان های سطح شهر متصل شود ؛ بلکه بیمارستان ها بر اساس ظرفیت پذیرش و تخصص هایی که پوشش می دهند اولویت بندی شده و بعد از آن امکان اتصال به ایستگاه های مترو بررسی می شود ، تصریح کرد : در ذیل این کمیته ، کارگروه تخصصی با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی ، سازمان مدیریت بحران ، شرکت مترو و شرکت بهره برداری مترو تشکیل شده است تا دستور العمل های فنی و نحوه اتصال مترو به بیمارستان ها با توجه به فاصله آنها از مترو و شرایط اتصال آنها تدوین شود .

مدیر بحران و پدافند غیر عامل و HSE شرکت متروی تهران با بیان اینکه نحوه اتصال بیمارستان و ایستگاه مترو از طریق زمین و محل هایی که بیمارستان ها مشخص می کنند، انجام خواهد شد ، گفت : مشاور مربوطه در حال بررسی نحوه اتصال است و کارهای مطالعاتی در این زمینه در حال پیشرفت است و امیدواریم به سرانجام خوبی برسیم .

راهنورد با بیان اینکه در حال حاضر اتصال سه بیمارستان در دستور کار کار گروه قرار گرفته است و در حال بررسی فنی آن هستیم ، اظهار کرد : اتصال بیمارستان بعثت به پایانه شهید کلاهدوز در دستور کار قرار دارد. چرا که بیمارستان بعثت ظرفیت پذیرش بالایی دارد و تخصص های مختلف را نیز پوشش می دهد و از طرفی پایانه بعثت در نزدیکی ایستگاه مترو قرار دارد و می توانیم از طریق خط ۴ مترو که به همه خطوط شبکه مترو دسترسی دارد بیمارستان را متصل کنیم . به گونه ای که در مواقع بحران یا اضطراری مصدومان را به پایانه کلاهدوز و از آنجا به بیمارستان بعثت منتقل کنیم .

مدیر بحران و پدافند غیر عامل و HSE شرکت متروی تهران با بیان اینکه اتصال بیمارستان میلاد به شبکه مترو از طریق ایستگاه متروی میلاد نیز بررسی شده و بحث آغاز عملیات اجرایی در دست مطالعه است تا بیمارستان و ایستگاه مترو را به یکدیگر متصل کنیم ، گفت : بررسی اتصال بیمارستان امام خمینی (ره) به ایستگاه مدافعان سلامت نیز در دستور کار قرار دارد و در کل اتصال این سه بیمارستان به مترو در اولویت اول قرار دارد و امیدواریم تا پایان سال به سرانجام مشخصی در خصوص اتصال این سه بیمارستان به ایستگاه های مترو برسیم .

راهنورد با بیان اینکه دستورالعمل فنی این اتصال با همکاری وزارت بهداشت در حال تدوین است ، ادامه داد : مشاور مترو نیز در خصوص بحث اجرایی ، کار خود را بعد از تدوین دستورالعمل ها آغاز می کند و امیدواریم عملیات اجرایی به شرط تأمین زمین و اعتبارات آغاز شود .

وی با بیان اینکه در حال تدوین دستورالعمل هستیم که بر اساس فاصله ایستگاه با بیمارستان و همچنین شروطی که وزارت بهداشت در نظر می گیرد بتوانیم نحوه اتصال ایستگاه مترو با بیمارستان را احصا کنیم ، گفت : این اتصال متغیر خواهد بود و به فاصله بیمارستان و ایستگاه ارتباط تعیین کننده ای دارد ؛ به گونه ای که اگر فاصله زیاد باشد می توانیم شرایطی را فراهم کنیم که آمبولانس بر روی سکوی مترو قرار گیرد و اگر فاصله کم باشد می توانیم با آسانسورهای مخصوص بیمار ، فرد را به بیمارستان انتقال دهیم که بستگی به فاصله ایستگاه ها با بیمارستان دارد .

مدیر بحران و پدافند غیر عامل و HSE شرکت متروی تهران تاکید کرد : اما نکته قابل توجه این است که در این کار گروه تخصصی به این نتیجه رسیدیم که اولویت اصلی اتصال مترو و بیمارستان ها ، ارائه خدمات پشتیبانی و لجستیک به بیمارستان ها در شرایط خاص است، افزود : اگر اتفاقی رخ دهد ؛ امداد لجستیک و جابجایی ملزومات مورد نیاز بیمارستان ها از فضای زیرسطحی انجام می گیرد و اولویت دوم ما جابجایی مصدوم است .

راهنورد در پاسخ به این سوال که آیا عبور قطارها و لرزش آن تاثیری بر دستگاه های حساس بیمارستانی دارد یا خیر ؟ گفت : در کار گروهی که در حال تدوین دستورالعمل هستیم ، وزارت بهداشت نیز حضور دارد و می بایست تمام این شرایط و ویژگی ها را لحاظ کند ؛ اما دقت داشته باشید که خط مترو در حال فعالیت است و قرار نیست که قطار به زیر بیمارستان برود ؛ بلکه با یک رمپ دسترسی و یا اتصال به وسیله آمبولانس، می خواهیم این اتصال را انجام دهیم .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • سعید پاسخ

    سلام. اطلاعات انحرافی و بیهوده ندین. هیچ وقت مسیر مترو رو بر اساس نزدیکی به بیمارستانها طراحی نمیکنند.اگر هم یک ایستگاه مترو نزدیک بیمارستان افتاده باشه تصادفی هست.
    اگر شبکه مترو کامل بشه خود بخود اکثر بیمارستانها رو پوشش خواهد داد.