بازدید سایت : ۴۷۹۰۱

دولت برنامه‌ای در حوزه مسکن ندارد/ مجلس به بازار سامان می‌دهد

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل ما کمبود مسکن نیست، بلکه دولت در حوزه اقتصاد مسکن برنامه‌ای ندارد.

دولت برنامه‌ای در حوزه مسکن ندارد/ مجلس به بازار سامان می‌دهد
تین نیوز |

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل ما کمبود مسکن نیست، بلکه دولت در حوزه اقتصاد مسکن برنامه‌ای ندارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، احمد دنیامالی در واکنش به گرانی مصالح ساختمانی، گفت: فولاد و سیمان دو فاکتور مهم و تأثیرگذار در قیمت مصالح ساختمانی هستند که اکثر شرکت‌های فولاد و سیمان وارد بازار بورس شده‌اند.

وی بیان کرد: زمانی که قیمت گذاری را بازار بورس تعیین می‌کند، عملاً نظام بورس تعیین کننده قیمت‌ها خواهد بود و این مسئله تأثیر خود را در گرانی مصالح ساختمانی گذاشته است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته این به معنای آن نیست که دولت نتواند این وضعیت را مدیریت کند، چرا که در صورتی که قیمت مصالح ساختمانی کنترل نشود، گرانی مسکن تشدید می‌شود.

دنیامالی گفت: مشخص است که دولت در حوزه اقتصاد مسکن برنامه‌ای ندارد اما در مقابل، مجلس طرحی دوفوریتی را آماده کرده است تا وضعیت قیمت مسکن بهبود یابد.

وی درباره طرح مجلس برای ساماندهی وضعیت مسکن، اظهار داشت: در این طرح مجوز داده می‌شود که زمین رایگان در اختیار وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن قرار گیرد تا از این طریق بازار مسکن ساماندهی شود و ما معتقدیم در حوزه مسکن نباید رفتار انفعالی داشته باشیم.

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس شورای اسلامی گفت: در همه جای دنیا برای ۹۰ درصد شهروندان شرایط مسکن ارزان مهیا می‌شود و این شرایط باید در نظام مالی و پولی ما هم تعریف شود.

دنیامالی تصریح کرد: اگر قرار بر این باشد که مسکن را از بازار بورس خارج کنیم، باید تسهیلات ارزان و اجاره به شرط تملیک و با قراردادهای ۹۹ ساله منعقد شود و همچنین تسهیلات ارزان قیمت باید به مردم داده شود.

وی افزود: باید تمهیداتی در نظر گرفته شود که نرخ سود تسهیلات مسکن کاهش یابد و همچنین مردم در یک بازه زمانی ۳۰ ساله اقساط خود را بازگردانند.

عضو کمیسیون عمران مجلس با تأکید بر اینکه باید قیمت مصالح ساختمانی کنترل شود، گفت: برای مثال قیمت میلگرد بسیار افزایش یافته است و اگر سیاست‌هایی برای مدیریت قیمت مصالح ساختمانی اتخاذ نشود، مسکن باز هم گران می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مشکل فعلی ما کمبود مسکن نیست، بلکه عمده مشکل، پایه پولی مردم است که ضعیف شده و بنابراین زمانی که قدرت خرید مردم کاهش یابد، آنان نمی‌توانند خانه دار شوند و باید تسهیلاتی برای آنان در نظر گرفته شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • کوروش

    آخه مگه گرانی مسکن ناشی از کمبود مسکنه؟ مگه خودتون نمیگید دو میلیون خونه خالی داریم ؟ چرا آدرس غلط به جامعه میدین؟ واقعا فکر میکنید علت گرانی مسکن سیمان و میلگرده؟
    اینکه میگید زمین رایگان در اختیار وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن قرار گیرد تا از این طریق بازار مسکن ساماندهی شود و باید تسهیلات ارزان و اجاره به شرط تملیک و با قراردادهای ۹۹ ساله منعقد شود و همچنین تسهیلات ارزان قیمت باید به مردم داده شود که همون طرز فکر احمدی نژادیه که با مسکن مهر منجرشد و اون فاجعه رو در اقتصاد کشور سبب شد.
    آقای نماینده ، طرح اقدام ملی هم مثل مسکن مهر محکوم به شکسته. طرح شما هم که تکرار مصیبت احمدی نژاده. مطمئنم که ریشه مشکل و میدونید اما به روی خودتون نمی یارید. غلط نکنم در این تسهیلات ارزون و زمین رایگان یک فساد دیگه پنهان شده ، عین همون ارز 4200 تومنی.