بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی در احداث شهرک‌ های مسکونی

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در احداث شهرک های مسکونی گفت: در این فرآیند دستگاه های خدمات رسان باید به منظور تسریع در امور اجرایی نهایت همکاری را در پاسخ به استعلام های مربوطه داشته باشند.

بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی در احداث شهرک‌ های مسکونی
تین نیوز |

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در احداث شهرک های مسکونی گفت: در این فرآیند دستگاه های خدمات رسان باید به منظور تسریع در امور اجرایی نهایت همکاری را در پاسخ به استعلام های مربوطه داشته باشند.

به گزارش تین نیوز به نقل از شرکت عمران شهرهای جدید، علیرضا جعفری معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در تأکید بر اهمیت نقش بخش خصوصی در عرصه های تولیدی کشور به ویژه عرصه تولید مسکن بیان کرد: با وجود آنکه در برنامه های دولت های مختلف، همیشه نقش و جایگاه ویژه ای برای این بخش مشخص شده اما هیچگاه از ظرفیت آن برای ساخت سکونتگاه استفاده نشده است. این در حالی است که شهرک به عنوان رکن سوم نظام سکونت گاهی کشور، در کنار شهر و روستا، می تواند الگوی بهینه ای برای ساماندهی نظام سکونت گاهی کشور باشد.

جعفری با بیان اینکه ساخت شهرک های مسکونی و تخصصی در تمامی دوره های اخیر علیرغم قابلیت های انکارناپذیر، مغفول مانده و از آن بهره برداری نشده است گفت: پس از بازنگری در دستورالعمل ترویج شهرک سازی کشور و تأکید بر نقش بخش خصوصی در ساخت و احداث شهرک، در دولت سیزدهم نیز ماموریت ویژه ای به وزات راه و شهرسازی برای بالفعل کردن این ظرفیت داده شد.

وی در این خصوص اضافه کرد: شرکت عمران شهرهای جدید به عنوان دبیرخانه دائمی ستاد مدیریت شهرک سازی کشور، با بهره گیری از این ظرفیت و سایر ظرفیت های قانونی، اقدام به راه اندازی سامانه یکپارچه شهرک سازی کرده و از سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۱۵۰ درخواست از بخش خصوصی برای ساخت شهرک در اراضی متعلق به بخش خصوصی و با برنامه تأمین مالی خصوصی در این سامانه ثبت شده است.

به گفته این مقام مسئول تمامی درخواست های پیش گفته پس از بررسی اولیه به مراجع استانی برای رسیدگی ارسال شده اما در فرآیند اداری از یک سو استعلام های قانونی دستگاه های متولی و خدمات رسان که از گام های نخست برای بررسی و تصویب آن ها محسوب می شود، در استان ها بی پاسخ می ماند و از سوی دیگر فرآیند بررسی و تصویب در مراجع مختلف با توقف و سکون همراه می شود. در این زمینه طبق مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری در زمینه دستورالعمل ترویج شهرک سازی کشور، دستگاه های متولی و خدمات رسان موظف اند حداکثر ظرف دو هفته پاسخ استعلام های مربوطه را اعلام کنند و در صورت عدم پاسخگویی در زمان مقرر، ادارات کل راه و شهرسازی استان ها نسبت به طرح موضوع در کارگروه امور زیربنایی استان اقدام خواهند کرد.

 معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان خاطرنشان کرد: شهرک ها به عنوان سکونت گاه های مستقل و با مدیریت متقاوت، می توانند نقشی چشمگیر هم در ساخت مسکن و هم سایر فعالیت های تخصصی داشته باشند. اکنون زمان آن است تا در راستای تحقق شعار سال و فرموده مقام معظم رهبری، برای رشد تولید و مهار تورم، از ظرفیت های بخش خصوصی برای احداث شهرک های مسکونی و تخصصی استفاده کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.