بازدید سایت : ۴۵۱۳۴
در مدت زمان سه ماه انجام می شود:

◄ رفع نقاط حادثه‌ خیز محور جایگزین ترانزیتی در منطقه گوریس ارمنستان

مقرر شد تا روسازی جاده جایگزین‌ (‌جاده تاتو) که مورد نظر مقامات کشور ارمنستان است به اتمام برسد، همچنین، حداکثر تا سه ماه آینده، گردنه‌ ها و نقاط حادثه‌ خیز که در محور جایگزین به واسطه جاده فرعی بوده برطرف خواهد شد.

تین نیوز |

13 مهر ماه امسال بود که معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل پس از دیدار با مقامات ارمنستان از پیگیری مشکل وسایل نقلیه ترانزیتی در منطقه گوریس خبر داد.

به گزارش تین نیوز، خیرالله خادمی گفت: مقرر شد تا روسازی جاده جایگزین‌ (‌جاده تاتو) که مورد نظر مقامات کشور ارمنستان است به اتمام برسد، همچنین، حداکثر تا سه ماه آینده، گردنه‌ ها و نقاط حادثه‌ خیز که در محور جایگزین به واسطه جاده فرعی بوده برطرف خواهد شد.

وی افزود: همزمان عملیات اجرایی جاده اصلی جایگزین دیگری که به عنوان قطعه ۴کریدور شمال- جنوب در کشور ارمنستان است (جاده سمت نوردوز به ایروان و از ایروان به مرز گرجستان) در حال انجام است.

بیشتر بخوانید:

ساخت راه جایگزین برای عدم پرداخت دوباره عوارض کامیون داران

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل گفت: قطعه ۴ کریدور شمال- جنوب در خاک ارمنستان که حدود ۱۵ کیلومتر تونل و پل دارد و تکمیل آن به ۵ سال زمان نیاز دارد، برای قطعه ۴ پیشنهاداتی برای شروع عملیات اجرایی با استفاده از توان فنی و مهندسی از سوی پیمانکاران و مشاوران کشور ایران، ارائه شد که مورد استقبال قرار گرفت، همچنین راه جایگزین قطعه ۴ امروز مورد بازدید قرار گرفت و مقرر شد تا نقاطی که در گوریس دچار اشکال است توسط مشاوران ایرانی بررسی شود و تا یک سال آینده محور جایگزین قطعه ۴ در خاک ارمنستان آماده‌ سازی شود.

خادمی گفت: با مقامات کشور ارمنستان سه تصمیم مهم گرفته شد، اول آنکه کریدور شمال به جنوبی که کشور ما را از مرز نوردوز به کشور ارمنستان و از آنجا به کشور گرجستان متصل می‌کند و راه ارتباط با قفقاز است حتما باید باز نگه داشته شود.

پر بیننده امروز سایت:

راستاد از سازمان بنادر می رود/ صفایی می آید؟

به گزارش تین نیوز، او تاکید کرد: دوم آنکه از این طریق راه جایگزین آن طی یک ماه آینده قابل استفاده برای وسایل نقلیه ترانزیتی باشد‌ همچنین بتوانیم همان محور قدیمی و 2 نقطه‌ ای که داخل خاک آذربایجان قرار گرفته طراحی جدیدی انجام بشود تا به عنوان یک راه جایگزین در محور قدیم مورد استفاده قرار بگیرد.

وی عنوان کرد: کار اصلی ما احداث قطعه ۴ جنوبی ایروان به مرز ایران است که به عنوان بخشی از کریدور اصلی شمال به جنوب، می‌تواند جاده مهم و ترانزیتی برای ارتباط بین کشور ما با کشور ارمنستان و قفقاز  باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: خوشبختانه قسمت شمالی آن یعنی ایروان به سمت گرجستان توسط ارمنستان احداث شده است، قسمت جنوبی به سمت مرز نوردوز ایران قطعه ۴ است که تصمیم‌گیری برای شروع عملیات اجرایی آن گرفته شد، امیدواریم بتوانیم در اجرای سریع کریدور، کمک‌های فنی و مهندسی را به کشور ارمنستان داشته باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • کوروش

    ارمنستان پول این جاده رو میده یا مثل سوریه و لبنان و عراق باید مجانی سرویس بدیم ؟