◄ وعده بهره برداری از راه آهن دورود خرم آباد تا سه سال دیگر
راهآهن دورود خرم آباد حداکثر تا سه سال آینده به بهره برداری می رسد.
وزیر راه و شهرسازی وعده داد راه آهن دورود خرم آباد حداکثر تا سه سال آینده به بهره برداری می رسد.
به گزارش تین نیوز، مهرداد بذرپاش این وعده را سوم تیر ماه و در حاشیه بازدید از راه آهن درود خرم آباد بیان کرد.
وی گفت: پروژه راه آهن دورود خرم آباد به پلدختر و اندیمشک می رسد و یکی از خطوط کریدوری شمال جنوب غرب کشور محسوب می شود.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اتصال بندر امام خمینی از این محور به مناطق شمال غرب و سایر نقاط کشور، عنوان کرد: این خط با دسترسی مناسبی که برای جابه جایی بار و مسافر ایجاد می کند، یکی از نقاط اصلی کریدوری که بخشی از نیازهای واردات و صادرات کشور نیز از این محل برآورده می شود را به سایر نقاط کشور متصل خواهد کرد.
به گفته وزیر راه و شهرسازی، این خط ریلی نقش ترانزیتی قابل توجهی نیز خواهد داشت و کشورهای ترکیه، عراق، گرجستان و روسیه می توانند از این خط برای دسترسی به آب های جنوب ایران استفاده کنند و این محور می تواند نقش مهمی در حوزه کریدور شمال جنوب داشته باشد.
بذرپاش در ادامه توضیح داد: طول این محور ۳۳۲ کیلومتر است و در دو قطعه کار دنبال می شود. قطعه اول که دورود خرم آباد است و تا کنون ۵۵ درصد پیشرفت داشته است.
وی ادامه داد: در سال گذشته حدود ۱۲ درصد پیشرفت را در این پروژه را شاهد بوده ایم که به متوسط ماهانه یک درصد پیشرفت می رسد و عدد قابل توجهی است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: بابت این قطعه حدود ۹۳۰ میلیارد تومان منابع از محل استجازه مقام معظم رهبری از تهاتر نفت تامین شد و کارگاه فعال تر از گذشته به کار خود ادامه خواهد داد.
وی افزود: قطعه بعدی، قطعه خرم آباد پلدختر اندیمشک است که زنجیره این مسیر را تکمیل می کند. قرارداد این خط نیز با قرارگاه خاتم الانبیا و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور به ارزش حدود ۲۵ همت منعقد شده و قرارگاه تجهیز کارگاه را نیز انجام خواهد داد تا در آینده نزدیک این محور کریدوری به بهره برداری برسد.
وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: با توجه به توپوگرافی منطقه که کوهستانی است، عملیات احداث در این منطقه دشوار خواهد بود و در این محور ۳۳۲ کیلومتری حدود ۶۲ کیلومتر تونل تعریف شده است و ۱۴ کیلومتر نیز احداث پل صورت خواهد گرفت که این آمار نشان از حجم قابل توجه عملیات عمرانی دارد.
وی در خصوص پیش بینی زمان بهره برداری از قطعه درود-خرم آباد گفت: تا کنون ۵۵ درصد پیشرفت پروژه صورت گرفته و با منابع قابل توجهی که برای این طرح تزریق می شود، حداکثر تا سه سال آینده این پروژه به بهره برداری خواهد رسید.
داشتن نیروهای متخصص در هر نوع کار مستلزم داشتن مدیرانی که دلش با کشور باشد ولی در این اب و خاک اصلا چنین چیزی به مشام نمی رسد
راه آهن هاترانزیت رهگذرهای بین المللی بادرآمدارزی میتواند نیازمالی پروژه های عمرانی کشورفراهم کندوجلوترازرقبای بین المللی ازاین درآمدواقتداربهره مندشویم بشرط همه دیدگاه های ملی داشته باشیم وتنگ نظری خودخواهانه محلی ورای انتخابات آینده صرف نظرکنیم