بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

ضرورت ساماندهی ترافیک دریایی در منطقه دریایی پارس جنوبی

ضرورت ساماندهی ترافیک دریایی در منطقه دریایی پارس جنوبی
|

تین نیوز | بررسی های ایمنی محور سوانح دریایی حاکی از آن است که مسیر منظم و تعریف شده در نقشه های دریایی می تواند به طور چشمگیری سوانح دریایی را کاهش دهد. بنابراین ایجاد طرح جدید جدای یسازی ترافیک دریایی  1 TSS، در آب های محدوده «پارس جنوبی» یک ضرورت فوری است.

این مقاله پیشنهاد ایجاد طرح جدید جداسازی ترافیک دریایی در جنوب شرق «رأس نایبند» درخلیج فارس را ارائه ميدهد. ایجاد طرح جداسازی ترافیک دریایی به افزایش ایمنی دریانوردی و حفاظت از محیط زیست دریایی در منطقه‌ای که در آن سازهای متعدد ثابت و متحرک نصب شده یا در دست ساخت وساز به همراه اکتشاف نفت و گاز و خطوط لوله زیر دریایی جا گذاری شده وجود دارد. طرح جداسازی ترافیک در منطقه دریایی که در ادامه معرفی مي شود، بسیار حائز اهمیت است و ایجاد این طرح برای عبور ایمن شناورها یک ضرورت فوری به شمار مي‌آید. چنانچه این طرح در منطقه از قبل ایجاد مي شد، سوانحی مانند سانحه برخورد کشتی در ابتدای سال جاری می توانست اتفاق نیافتد. طرح جداسازی ترافیک، در داخل آبهای انحصاری اقتصادی 2 EEZ، ایران واقع شده است.

باتوجه به اینکه تعیین مسیر ناوبری، در ایمنی دریانوردی، کارآیی کشتیرانی و محافظت از محیط زیست دریایی سهم مهمی ایفا می کند و منطقه «رأس نایبند» در خلی جفارس دارای ترافیک دریایی زیاد است و کشتی ها از انواع مختلف تردد می کنند،  این منطقه  در خلیج فارس به بنادر مختلف است و ساماندهی این ترافیک برای اجتناب از برخورد شناورها با سکوهای نفتی که هر روز تعداد آنها در منطقه بیشتر می شود، یک ضرورت بسیار مهم برای فراهم سازی ایمنی دریانوردی است.


براي خواندن ادامه‌ي مطلب به شماره‌ي 221 ماهنامه‌ی بندر و دريا صفحه 46 مراجعه نماييد.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.