بازدید سایت : ۶۱۳۵۳

◄ پایان اصلاح ساختار کاری جدید اتحادیه هواشناسی آسیا با مشارکت ایران

پیشنهادات ایران برای اصلاح ساختار کاری در اتحادیه هواشناسی آسیا

پایان اصلاح ساختار کاری جدید اتحادیه هواشناسی آسیا با مشارکت ایران
تین نیوز |

 

رئیس اداره امور بین الملل سازمان هواشناسی کشور گفت: فرایند اولیه اصلاح ساختار کاری اتحادیه هواشناسی آسیا با مشارکت فعال هواشناسی ایران پایان یافت.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان هواشناسی کشور، بهاره اعرابی رئیس اداره امور بین الملل سازمان هواشناسی اظهار کرد: در سومین نشست تیم کاری مفهوم منطقه ای اتحادیه هواشناسی آسیا که به ریاست رئیس سازمان هواشناسی ایران برگزار شد، آخرین پیشنهادات برای اصلاح ساختار کاری جدید اتحادیه هواشناسی آسیا بررسی شد.

اعرابی افزود: در این فرایند چند پیشنهاد از سوی سازمان هواشناسی کشور مطرح و پذیرفته شد تا در ساختار پیشنهادی جدید ارائه شود.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه قرار است ساختار جدید که فرایند تدوین آن به پایان رسید، سپتامبر امسال و در هجدهمین جلسه اتحادیه هواشناسی آسیا در عربستان بررسی و در صورت موافقت اعضا، مصوب شود.

اعرابی گفت: سازمان جهانی هواشناسی دارای شش اتحادیه منطقه ای شامل اتحادیه های منطقه یک در «آفریقا»، منطقه دو در «آسیا»، منطقه سه در «آمریکای جنوبی»، منطقه چهار در « آمریکای شمالی، آمریکای مرکزی و جزایر کارائیب»، منطقه پنج در « جنوب غرب اقیانوس آرم» و اتحادیه منطقه شش در «اروپا» است.

وی ادامه داد: به طور کلی یکی از اهداف این اتحادیه ها بررسی فرصت ها و چالش های پیش روی موضوعات مرتبط با هواشناسی و اقلیم است.

رئیس اداره امور بین الملل سازمان هواشناسی کشور افزود: سازمان هواشناسی کشور به دلیل ظرفیت های فنی و کارشناسی، همواره توانسته نقشه منطقه ای موثری در حوزه های مرتبط با هواشناسی و علوم جو آسیا ایفا کند.

اعرابی اظهار کرد: در طول سال های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۳ حدود ۱۲ کرسی مدیریتی و کارشناسی به وسیله نماینده های سازمان هواشناسی کشور در تشکیلات مرتبط با هواشناسی و اقلیم وابسته به سازمان ملل متحد کسب شده است.

پیشنهادات ایران برای اصلاح ساختار کاری در اتحادیه هواشناسی آسیا 

رئیس سازمان هواشناسی کشور با ارائه پیشنهاداتی برای اصلاح ساختار کاری در اتحادیه هواشناسی آسیا گفت: برای اینکه همه مردم آسیا از خطر مخاطرات جوی محافظت شوند باید ساختار کاری اتحادیه هواشناسی آسیا به روزرسانی شود.

سحر تاج بخش مسلمان، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور در سومین نشست تیم کاری مفهوم منطقه ای اتحادیه هواشناسی آسیا که با حضور نمایندگان برخی کشورهای آسیایی به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: اگر بخواهیم پیرو صحبت های دبیرکل سازمان ملل، همه مردم دنیا تا سال ۲۰۲۷ به وسیله سامانه «هشدار سریع برای همه» از خطر مخاطرات جوی محافظت شوند، باید یک تیم کاری در ساختار کاری جدید اتحادیه هواشناسی آسیا اضافه شود.

وی افزود: تیم کاری «هشدار سریع برای همه» می تواند برای پیگیری فراگیر شدن این سامانه در آسیا کمک زیادی کند، پس باید این موضوع را در هجدهمین نشست اتحادیه هواشناسی آسیا ارائه و تصویب کنیم.

رئیس تیم کاری مفهوم منطقه ای اتحادیه هواشناسی آسیا ادامه داد: تغییرات اقلیمی اثرات و پیامدهای مهمی در منطقه آسیا داشته است به طوری که بیشتر کشورهای آسیا با چالش های خشکسالی، سیل و طوفان های شن درگیر هستند.

تاج بخش مسلمان تصریح کرد: آسیا یک قاره پهناور و دارای اقلیم متنوع است که برای مدیریت و تعدیل شرایط مخاطره آمیز پدیده های جوی و هیدرولوژیکی آن به ویژه سیل نیازمند یک تیم کاری در حوزه آب شناسی نیز هستیم.

وی عنوان کرد: تیم کاری آب شناسی می تواند به مدیریت و تعدیل پدیده های حدی این حوزه کمک کند تا بتوانیم فعالیت ها و خدمات بهتری به مردم ارائه کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: فراوانی وقوع پدیده های مخاطره آمیز جوی رابطه نزدیکی با تغییر اقلیم دارد که برای مدیریت آن باید گام های مشترک و هماهنگی برداشت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.