بازدید سایت : ۴۵۷۲۲
صنعت ریلی کشور در آستانه ورشکستگی

◄ بانک عامل در پرداخت تسهیلات کرونایی تسریع کند

شرکت‌های حمل و نقل ریلی مسافری همچنان چشم‌ انتظار بانک عامل (بانک ملت) برای همکاری با این شرکت‌ها جهت پرداخت تسهیلات کرونایی هستند.

بانک عامل در پرداخت تسهیلات کرونایی تسریع کند
تین نیوز

شرکت‌های حمل و نقل ریلی مسافری همچنان چشم‌ انتظار بانک عامل (بانک ملت) برای همکاری با این شرکت‌ها جهت پرداخت تسهیلات کرونایی هستند.

رئیس انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته با اعلام این مطلب گفت: حدود 6 ماه پیش بود که وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد پیامک تشکیل پرونده تسهیلات حمایتی در برابر کرونا از سوی بانک‌های عامل به بنگاه‌های آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا ارسال می‌شود و پرداخت این تسهیلات از نیمه دوم اردیبهشت آغاز خواهد شد.

محمد رجبی خاطرنشان کرد: با گذشت حدود 6 ماه از این زمان، شرکت‌های حمل و نقل ریلی به ویژه در حوزه مسافری با وجود مشکلات متعدد، نیازمند مساعدت مسؤولان بانک ملت برای تسریع در پرداخت این تسهیلات هستند.

وی افزود: در شرایطی که شرکت‌های  حمل و نقل ریلی به خصوص شرکت‌های مسافری به عنوان پیشگام در همراهی با مسؤولان وزارت بهداشت عمل کرده‌ و برای فعالیت در صنعت ریلی کشور همچنین تأمین مایحتاجات مورد نیاز قطارها و اقلام مصرفی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ایجاد فاصله اجتماعی در قطارها ضررهای سنگینی را متحمل شده‌ و می‌شوند، پرداخت این تسهیلات می‌تواند کمکی در این وضعیت مالی بد شرکت‌ها باشد.

رئیس انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته گفت: صنعت حمل و نقل ریلی به عنوان امن‌ترین مُد  حمل و نقلی و پیشران توسعه اقتصادی کشور در حال حاضر برای زنده بودن نیازمند حمایت مسؤولان  و متولیان امر بوده و در این مسیر نیز سیستم بانکی کشور باید حمایت‌های ویژه‌ای از این بخش به خصوص تسهیل و تسریع در روند پرداخت تسهیلات کرونایی داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.