تعداد کشتهشدگان سوانح هوایی ایران یکنهم تلفات جادهای پارسال
تین نیوز | معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بحران را نمیتوان بدون آموزش مدیریت کرد.
احمد مجیدی پیش از ظهر امروز 27 آبان جاری در کارگاه آموزشی مقابله با سوانح هوایی و بلایای طبیعی مهمترین مشکل در مدیریت بحران در مدیران وجود دارد چرا که باور نکردهاند که هر لحظه امکان وقوع بحران و حادثه وجود دارد.
وی افزود: باید باور داشته باشیم که حادثه هر لحظه میتواند اتفاق افتد و برای مدیریت خوب بحران باید از قبل برنامهریزی کرده و آموزشهای لازم را دیده باشیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه از اولین پرواز هوایی که در سال 1292 در تهران اتفاق افتاد تاکنون 2134 نفر از سوانح هوایی جان خود را از دست داده اند، یادآورشد: از این تعداد 977 نفر سرنشینان هواپیماهای مسافربری، 867 نفر سرنشینان هواپیماها و بالگردهای نظامی و انتظامی و 290 نفر حمله ناوجنگی وینسنت آمریکا بوده است.
مجیدی ادامه داد: بطور متوسط در هر سال 10 نفر جان خود را در سوانح هوایی از دست میدهند اما در سال گذشته تنها 18 هزار نفر جان خود را در سوانح جادهای از دست دادهاند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 89 فرودگاه در کشور داریم که 70 فرودگاه تجاری و 19 فرودگاه غیرتجاری بوده و 365 موقعیت فرودگاهی نیز در اختیار فعالیتهای کشاورزی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه 7 فرودگاه در حال مطالعه و مراحل اجرایی احداث است، خاطرنشان کرد: علل عمده سوانح هوایی کشور ما خطاهای انسانی، نقص فنی تعمیر و نگهداری هواپیما توسط واحدهای فنی و نقش دستگاههای ناوبری است.
جناب مجیدی قیاس تعداد مصدومین هوائی با جاده ای غیر منطقی است مگر ما الان چند فروند هواپیمای قابل استفاده؟؟؟!!! داریم و چه تعداد مردم زمینی سفر می کنند یک کارمند در سالیان قبل می توانستم سالی یکبار با خانواده با هواپیما سفر کنم ولی امروز بدلیل قیمت ها ترجیح می دهم با وسیله شخصی سفر کنم این موضوع بین افراد تسری دهید تعداد مسافر جاده ای و تعداد ناوگان قابل قیاس نیست ولی کاشکی جنابعالی تعداد رخداد های هوانورردی شامل Emergency و… را نیز بررسی می فرمودید آن وقت آمار درست در می امد ضمنا جناب مجیدی حداقل تو دوران شما چند سانحه هوائی اتفاق افتاده که الحمدلله همه را گردن خلبان مرحوم انداختید. حالا ببینیم در بازه ۴۰۰ روزه نتیجه ایران ۱۴۰ چگونه می شود.