استقبال ایران از سرمایه گذاری خارجی در تکمیل و توسعه بندر چابهار
معاون اول رئیسجمهور توسعه بندر چابهار را فرصتی بزرگ و استثنایی برای مردم دو کشور و منطقه برشمرد و بر افزایش سرمایهگذاریها در این بندر مهم تاکید کرد.
معاون اول رئیس جمهور توسعه بندر چابهار را فرصتی بزرگ و استثنایی برای مردم دو کشور و منطقه برشمرد و بر افزایش سرمایه گذاری ها در این بندر مهم تاکید کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، محمد مخبر عصر امروز در دیدار ساراباناندا سونوال، وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراهه های هند با اشاره به برنامه ریزی ها و تکمیل زیرساخت های بندر چابهار گفت: جمهوری اسلامی از حضور و سرمایه گذاری خارجی در تکمیل و توسعه بندر چابهار استقبال می کند.
وی ادامه داد: با تکمیل این بندر مبادلات تجاری و ترانزیتی کریدور شمال- جنوب در منطقه افزایش و فعالیت چشمگیری خواهد یافت.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به پیشینه تاریخی و روابط عمیق و گسترده فرهنگی دولت و ملت های ایران و هند اظهار داشت: حجم سرمایه گذاری ها و مبادلات تجاری و اقتصادی دو کشور متناسب با روابط عمیق و طولانی مدت سیاسی نیست و تهران از اجرای توافقات و مناسبات تجاری با دهلی نو حمایت و پشتیبانی می کند.
مخبر بر توسعه و ارتقای همکاری های دو کشور در چارچوب سازمان های منطقه ای و بین المللی تاکید کرد.
ساراباناندا سونوال، وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراهه های هند نیز در این دیدار با ابراز علاقه مندی درخصوص افزایش سرمایه گذاری ها در توسعه بندر چابهار تصریح کرد: از سیاست و چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در راستای تبدیل بندر چابهار به یک هاب مهم بین المللی و منطقه ای حمایت می کنیم و دولت هند عزمی جدی و راسخ برای حضور سازنده در این طرح مهم دارد.
وی با اشاره به مذاکرات سازنده و مفید در سفر هیات هندی به ایران و تاکیدات دهلی نو در زمینه ارتقای روابط همه جانبه با تهران، خاطرنشان کرد: به زودی گام های بلندی در ارتقای روابط و همکاری دو دولت ایران و هند برداشته می شود و دهلی نو با تمام توان متعهد به تعمیق و گسترش روابط فیمابین است.
وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراهه های هند افزود: دولت و مردم دو کشور همانطور که در طول تاریخ نشان داده اند، همیشه در کنار یکدیگر خواهند ماند.
سلام. مگه بدون وجود راه آهن ( تا زاهدان) حتی با تکمیل بندر چابهار ، مبادلات تجاری و ترانزیتی کریدور شمال- جنوب در منطقه قابل انجام هست؟