اتصال ایستگاه اسفراین به خطوط ریلی کشور تا یک سال و نیم آینده
بازدید از ایستگاه اسفراین در راه آهن جوین- اسفراین، دومین برنامه وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان خراسان شمالی بود.
بازدید از ایستگاه اسفراین در راه آهن جوین- اسفراین، دومین برنامه وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان خراسان شمالی بود.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی امروز ۶ دی ماه از ایستگاه اسفراین در راه آهن جوین- اسفراین بازدید کرد.
از مجموع ۳۴ طرح ریلی در دست اجرا از سوی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور دو طرح ریلی مربوط به استان خراسان شمالی است. راه آهن جوین- اسفراین به طول ۵۷ کیلومتر یکی از دو خطوط ریلی است که در دو قطعه ۲۶ و ۳۱ کیلومتری به ترتیب با ۹۸ و ۶۱ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست.
این راه آهن دارای دو ایستگاه در قاسم آباد و اسفراین است که ایستگاه اسفراین آن ظرف یک سال و نیم آینده به بهره برداری خواهد رسید.
عباس خطیبی معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در این آئین از بهره برداری پروژه راه آهن جوین به اسفراین به شرح این پروژه پرداخت و گفت: راه آهن یک خطه جوین- اسفراین دارای دو ایستگاه قاسم آباد و اسفراین است. ایستگاه اسفراین در مساحت هکتاری قرار گرفته است.
به گفته وی، ۵۷ کیلومتر از مسیر ریلی بجنورد- اسفراین- جوین به طول کلی ۱۴۰ کیلومتر در مسیر جوین- اسفراین ظرف یک سال و نیم آینده با تامین اعتبار لازم قابل بهره برداری است. بدین ترتیب ایستگاه اسفراین به خطوط ریلی کشور می پیوندد.
وی افزود: بخشی از تامین اعتبار این پروژه را کارخانه فولاد اسفراین و بخشی دیگر را سازمان برنامه و بودجه متقبل شده که درصورت تامین این اعتبار استان خراسان شمالی به شبکه ریلی کشور متصل می شود.
وی خاطرنشان کرد: بعد از سفر وزیر راه و شهرسازی و بازدید از این پروژه به میمنت حضور ایشان با منابعی که در اختیار ما قرار گیرد بحث روسازی این پروژه هم آغاز می شود.
فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اعتبار لازم برای اتمام این پروژه باید سریعتر تامین شود از ظرفیت مشارکت بخش خصوصی برای بهره برداری از آن سخن گفت.
باید ایستگاه قدیم اسفراین، در حکمآباد نامش عوض بشه