بازدید سایت : ۴۵۱۳۴
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری خبر داد:

الحاق 77 فروند هواپیما به ناوگان هوایی

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از جابه جایی، 257هزار و 87 زائر اربعین حسینی با انجام 2084 پرواز خبر داد.

الحاق 77 فروند هواپیما به ناوگان هوایی
تین نیوز |

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از جابه جایی، 257هزار و 87 زائر اربعین حسینی با انجام 2084 پرواز خبر داد.

به گزارش تین نیوز ، محمد محمدی بخش  با ارائه گزارشی از عملیات پروازهای اربعین امسال اظهار داشت: با توجه به کاهش کرونا و درخواست بالای سفر، تقاضای سفر به عتبات در اربعین امسال نسبت به سال گذشته با افزایش چشمگیری مواجه شد.

وی افزود: براساس کارشناسی های صورت گرفته ابتدا قیمت بلیت پروازهای اربعین تعیین شد و در مدت زمان مشخص شده دو هفته ای به آن پایبند بودیم. همچنین با افزایش ظرفیت فرودگاه ها از ۲۱ فرودگاه ایران به مقصد نجف و بغداد پرواز برقرار شد و با توجه به حجم مسافر، ترمینال سلام راه اندازی شد تا بتوانیم عملیات اعزام و ورود مسافر را در شان جمهوری اسلامی انجام دهیم.

کاپیتان محمدی بخش با اشاره به مجوز 120 پرواز هفتگی بین ایران و عراق، گفت: مجوز 250 پرواز را داشتیم که با رایزنی انجام شده این رقم به 1250 پرواز رسید و در مجموع  در مدت دو هفته 2084 پرواز اربعین انجام شد که یک عملکرد درخشان به شمار می رود.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با تاکید بر رضایتمندی مردم از پروازهای اربعین، گفت: به دلیل اطلاع رسانی به موقع رسانه ها امسال کمترین دغدغه در خصوص پروازهای اربعین را داشتیم و به همین دلیل از رسانه ها تشکر می کنیم.

وی همچنین اظهارداشت: برای پروازهای اربعین تعداد زیادی بالگرد در مرزهای غربی کشور، فرودگاه نجف و فرودگاه بغداد جهت امدادرسانی به زائران اربعین حسینی تامین شده بود و تیم های بازرسی سازمان هواپیمایی کشوری نیز در فرودگاههای کشور به منظور نظارت بر روند اجرای صحیح عملیات جابه جایی زائران و همچنین یک تیم کارشناسی به صورت 3 شیفته در فرودگاه نجف مستقر شدند.

کاپیتان محمدی بخش در خصوص آخرین وضعیت طراحی و تولید هواپیماهای ساخت داخل گفت: در زمینه تولید هواپیما، سیاستی توسط دولت بنا شد و بر همین اساس سه وزارتخانه راه و شهرسازی، صمت و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کنسرسیومی سه جانبه تحت نظر سازمان هواپیمایی کشوری تشکیل دادند تا طراحی تولید و ساخت هواپیمای ایرانی شکل بگیرد، به همین منظور تسهیلات تامین منابع مالی و استفاده از شرکت های دانش بنیان بر عهده وزارت صمت و کارخانه تولید بر عهده وزارت دفاع قرار گرفته است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه راهبری ساخت هواپیماهای بومی برعهده سازمان هواپیمایی کشوری است، گفت: در تولید هواپیماهای بومی که اولویت دولت به شمار می رود مواردی در دستور کار قرار گرفته است و مهمترین موضوع این است که سرریز دانش کارخانه هواپیماسازی به سایر بخش ها تعمیم یابد.

وی اظهار داشت با توجه به کمبود ناوگان هوایی درکشور و پیش بینی های اولیه مبنی بر نیاز به 550 فروند هواپیما جهت انجام پروازهای داخلی و خارجی، سیاست دولت سیزدهم حمایت از تولید داخلی و بهره مندی از ظرفیت های درونی است. لذا بر اساس اعلام ریاست محترم جمهور بنا بر اهتمام ویژه برای تولید هواپیما در کشور، این سازمان آمادگی خود را برای نظارت بر تولید بر اساس استانداردهای ملی و بین المللی اعلام نموده و در کنار سایر ذینفعان در این پروژه ملی مشارکت خواهیم نمود.

کاپیتان محمدی بخش با اعلام این که روس ها درخواست روشنی از ایران برای پشتیبانی از صنعت هوانوردی خود دارند، افزود: جمهوری اسلامی ایران به سطحی از تعمیر هواپیما رسیده که علاوه بر روسیه، کشورهای دیگر نیز برای تعمیر هواپیما به ما درخواست داده اند.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه در حال حاضر موتور، ارابه فرود، همچنین قطعات هواپیماهای غربی و روسی در ایران تعمیر می شوند، گفت: ارتقاء سازمان هواپیمایی به عنوان نهادی که در حوزه تولید، طراحی و ساخت فعالیت هایی را انجام دهد در دستور کار قرار گرفته است و از این ظرفیت استفاده حداکثری می شود.

وی با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت دانش بنیان ها در مجموعه صنعت هوایی همچنین به اشتراک گذاری نقاط توانمندی شرکت های هواپیمایی ما را در حوزه تحریم ها مقاوم کرده است، گفت: تلاش کردیم از آموزش های روز دنیا در صنعت حمل و نقل هوایی استفاده کنیم، همچنین توسعه هوانوردی عمومی نیز در دستور کار قرار گرفت.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: تحریم های صنعت هوایی همچنان وجود دارد و بعضا تشدید می شود، اما استفاده از ظرفیت دانش بنیان ها و به اشتراک گذاشتن توانمندی ها، ما را نسبت به تحریم ها بسیار مقاوم کرده است.

محمدی بخش با بیان اینکه هیچ کدام از عوامل محدودکننده ما در صنعت هوایی کاسته نشده، گفت: تحریم ها همچنان وجود دارد و بعضا با توجه به موضوعات پیش آمده در داخل یا خارج از کشور، تشدید می شود. کما اینکه هنوز اروپا نه تنها هیچ اقدام اثربخشی در حوزه تحریم ها انجام نداده، بلکه به شدت آن اضافه کرده است و ما با این موضوع دست به گریبانیم.

الحاق 77 فروند هواپیما به ناوگان هوایی در یکسال اخیر

رئیس سازمان هواپیمایی از الحاق ۷۷ فروند هواپیما به ناوگان هوایی مسافری در یکسال اخیر خبر داد و گفت: در مهرماه سال گذشته 98 فروند هواپیمای فعال در ناوگان هوایی کشور داشتیم که در یکسال اخیر این تعداد به 175 فروند افزایش یافته است.

محمدی بخش با نهضت تامین قطعات یک سری از هواپیماهای زمین‌ گیر را وارد ناوگان کرده ایم. ضمن این که هواپیماهای دست دوم با سن کمتر از 20 سال نیز خریداری و به چرخه حمل ونقل هوایی مسافری کشور وارد شده است.

وی در رابطه با آخرین وضعیت درخواست شرکت های هواپیمایی برای افزایش قیمت بلیت هواپیما ، یادآور شد: قیمت بلیت هواپیما آذرماه سال گذشته 15 درصد کاهش یافت و با توجه به افزایش هزینه ها، ایرلاین ها درخواست افزایش قیمت بلیت را ارائه کرده اند و این درخواست به شورای عالی هواپیمایی ارجاع شده و در حال بررسی است.

انجام روزانه ۱۰۰۰ پرواز عبوری از فضای کشور

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه اتحادیه اروپا در نامه ای رسمی فضای ایران را امن اعلام کرده است، اظهار داشت: روزانه یک هزار پرواز عبوری از فضای کشور عبور می کند همچنین در پیشنهادی که به ستاد کل نیروهای مسلح داده ایم و آنها نیز موافقت کردند به زودی تعداد این مسیرهای هوایی کشور افزایش می یابد.

محمدی بخش با بیان اینکه بدهی سنواتی به ایکائو تا سال گذشته داشتیم، گفت: چندین سال حق عضویت ما پرداخت نشده بود اما پرداخت کردیم و امروز بدهی سنواتی نداریم.

وی با اشاره به حضور در اجلاس ایکائو در کانادا، افزود: در این اجلاس برنامه 10 ساله صنعت هوانوردی را ارائه دادیم و به عنوان یک موضوع مهم و به عنوان یک الگو برای سایر کشور ها در  این اجلاس نیز مطرح شد. این برنامه ریزی برای اداره صنعت هوانوردی شامل یک سال تثبیت و سه برنامه سه ساله است که بر اساس آن مشخص است در این دوره ها صنعت هوانوردی کجا قرار می گیرد همچنین در ارتباط با تحریم های غیرقانونی استکبار جهانی، کشورما به صورت رسمی راهکارهای عبور از تحریم را نیز ارائه کرد.

به گفته رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در اجلاس امسال تعدادی مقاله علمی در ارتباط با صنعت هوایی از سوی ایران ارائه شد که توسط ایکائو مورد پذیرش قرار گرفته و به کمیته های فنی ارجاع گردید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.