بازدید سایت : ۵۳۱۴۷

فروش بلیت چارتری به نفع ایرلاین‌ ها نیست

سخنگوی سازمان هواپیمایی گفت: باتوجه شرایط تحریمی و دیگر مشکلات موجود، فروش بلیت توسط سایت های چارتر کننده به نفع ایرلاین ها نخواهد بود زیرا شرکت های هواپیمایی سود مالی نخواهند داشت.

فروش بلیت چارتری به نفع ایرلاین‌ ها نیست
تین نیوز |

سخنگوی سازمان هواپیمایی گفت: باتوجه شرایط تحریمی و دیگر مشکلات موجود، فروش بلیت توسط سایت های چارتر کننده به نفع ایرلاین ها نخواهد بود زیرا شرکت های هواپیمایی سود مالی نخواهند داشت.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، تعدادی از سایت های فروش بلیط هواپیما به دلیل گران فروشی ناعادلانه، توسط مقامات نظارتی مسدود شده اند. این اقدام به منظور حفظ حقوق مسافران و جلوگیری از استقلال غیرقانونی در بازار بلیط صورت گرفته است و این اقدام در جهت محافظت از منافع عمومی و ایجاد عدالت در صنعت هواپیمایی اتخاذ شده است.

در ادامه حسن خوشخو ۲۰ تیرماه امسال از مسدود شدن ۱۳ سایت متخلف در فروش بلیت هواپیما خبر داد و گفت: بر این اساس سایت هایی مانند Digicharter، digicharter.ir، Nili Vazah niliparvaz.ir، Bilitair.com، Onebilit. ir، Skyticket skyticket.ir، bilitkar.ir، 724ch.ir 724Ch، sayeseyr.com و sayeseyr.ir، ایرانچارتر irancharter.ir، charter 724 (charter.724)، isttravel.ir و oxin24 oxin24.ir به عنوان سایت های غیرمجاز. شناسایی و مسدود شدند.

جعفر یازرلو سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اینکه سازمان هواپیمایی کشور موضوع مسدود سازی فروش بلیت از طریق سایت های چارتری را با جدیت پیگیری می کند، گفت: طی بخشنامه ای که سازمان هواپیمایی کشوری در ماه اخیر به شرکت های هواپیمایی صادر کرد و با جدیت تمام بر اجرای این بخشنامه تاکید کرد و با سایت های متخلف چارتری برخورد قضائی و جریمه خواهد شد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی در ادامه تاکید کرد: بنابراین بود فروش بلیت های چارتری تا پایان فصل تابستان باشد اما همچنان ممنوعیت فروش بلیت چارتری ادامه دار خواهد بود و اصرار سازمان هواپیمایی کشور بر ادامه دار بودن ممنوعیت بنابراین است که سایت چارتر اصول قوانین فروش بلیت برای مسافر را رعایت نمی کنند؛ مانند مشخص نبودن عوارض، عدم محاسبه جداگانه بهای کل بلیت و مشخص نبود نحوه پرداخت وجه برای دریافت بلیت...

وی گفت: از ابتدای صدور بلیت تا لحظه پذیرش مسافر در فرودگاه مبدا باید از طریق پرتال شرکت هواپیمایی قابلیت راستی آزمایی و رؤیت را داشته باشد اما سایت های چارتر کنند این شفافیت را ندارد و بدین ترتیب عملکرد سایت های چارتر کنند قابلیت راستی آزمایی را ندارد به طور مثال پرواز ایرلاینی که دو ساعت مانده به پرواز سایت های چارتر اسامی مسافران را به شرکت هواپیمایی مورد نظر ارسال می کنند که برخلاف قوانین فروش بلیت هواپیما است.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری تا هم اکنون ۲۹ سایت مربوط به فروش بلیت های چارتری لغو، ۱۱۱ سایت تعلیق و ۹ هزار و ۲۸۰ مورد شکایت نیز به قوه قضائی برای پیگیری ارجاع شده است.

یازرلو افزود: سازمان هواپیمای کشوری می تواند با ۲۱ ایرلاین فعال موجود توافقاتی درخصوص نظارت جدی بر بازرگانی ایرلاین شرکت های هواپیمایی انجام دهد تا از فروش بلیت های چارتری جلوگیری کرد. باید به مردم و خریداران بلیت های چارتری گفت که خرید بلیت از چنین سایت های با توجه به شرایط موجود و تحریمی ایرلاین ها از طریق خرید بلیت هیچ گونه سودی نخواهند برد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی در خصوص فروش بلیت های غیرواقعی توسط سایت های چارتری، گفت: سایت های چارتر کننده به غلط خطوط هواپیمایی را باز می کنند و شروع به فروش بلیت می کنند اما ساعت پرواز در بلیت صادر شده اشتباه است و مسافران را چندین ساعت در فرودگاه مبدا معطل می کنند و پس از اعلام زمان پرواز رسمی از سوی ایرلاین، پرواز شکل می گیرد.

وی با اشاره به اجرای پروازهای چارتری فصلی، گفت: عده از سودجویان گمان می کردند با آغاز فصل پاییز سازمان هواپیمایی کشوری از اجرای سیاست خود کوتاه می آید اما وضع موجود چنین نیست و ما به صورت جدی بر ادامه دار بودن ممنوعیت فروش بلیت های چارتری پافشاری خواهیم داشت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.