سهم شهرک ۳۵۰ ساله از حمل و نقل شهری / قطب مبلمان خاورمیانه بی بهره از مترو

معاون عمرانی شرکت مترو دراین باره گفت: اگر توسعه شهرها بر اساس سیستم حمل و نقل انجام گیرد مشکلاتی که امروزه گریبانگیر شهر تهران است، در آن دیده نخواهد شد.
یادگاری در گفتگو با تین نیوز افزود: تصیمیم گیری ها در گذشته می توانست به گونه ای باشد که دو منطقه 18 و 19 هر دو و در یک بازه زمانی از قطار شهری برخوردار شوند. قطعا در اولین بازنگری که به زودی صورت خواهد گرفت، نه تنها شهرک دارای قدمت تاریخی یافت آباد، بلکه قسمت های دیگر شهر نیز که فاقد سیستم حمل و نقل عمومی مناسب هستند نیز مورد دقت نظر قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه سیستم حمل و نقل عمومی بر اساس نیاز و موقعیت جغرافیایی قسمت های مختلف شهری طراحی و اجرا می شود، تصریح کرد: مترو سیستم سنگین و اصلی هر شهر بوده و نیازمند ظرفیت پذیری بسیار بالا است. لذا به فراخور حال مناطق یکی از سیستم های منوریل، تاکسی، BRT و یا مینی بوس در آن راه اندازی می شود.
یادگاری تاکید کرد: قطعا در طرح جامع شهرک یافت آباد به دلیل قدمات بالای تاریخی، مجهز به یکی از وسایل نقلیه سریع حمل ونقل عمومی می شود. چنانچه در طرح جامع که روزهای پایانی خود را پشت سر می گذارد مترو را برای این شهرک پیش بینی کرده بود، مشکلات رفت و آمد ساکنان آن رو به کاهش می گذاشت.
معاون عمران شرکت مترو با اشاره به این مطلب که مطالعات بر اساس رشد جمعیت در طرح جامع مد نظر قرار می گیرد، تاکید کرد: یافت آباد به دلیل حضور صنعتگران و مورد توجه قرار گرفتن به عنوان قطب مبلمان خاور میانه، رشد سریع جمعیت را در سال های اخیر شاهد بوده، لذا ضروری است به منظور اهمیت ویژه این منطقه سیستم حمل و نقل مناسب برای دستیابی به این نقطه از شهر مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش تین نیوز، یافت آباد یکی از محلات بسیار قدیمی شهر تهران است که روزگاری دارای بهترین آب و هوا و پناهگاه شاهزادگان قاجار در روزهای گرم تابستان بوده است و تاریخی به بلندای 350 سال را همراه خود دارد. این شهرک هر چند کوچک با برخورداری از بافت تاریخی، متاسفانه با بی مهری هایی که متوجه آن شده و به دلیل حضور مهاجران در آن دیگر جز زورخانه و مسجد جامع، نشانی از بافت تاریخی ندارد.