◄ پلیس راهور بر ناوگان حمل و نقل مسافر در ایام نوروز نظارت می کند
رئیس پلیس راه فراجا گفت:پلیس از ظرفیت های ویژه برای نظارت بر حمل و نقل عمومی در ایام نوروز استفاده می کند.

سرهنگ احمد کرمی اسد؛ رئیس پلیس راه راهور فراجا در خصوص نظارت ویژه پلیس بر ناوگان حمل و نقل عمومی در ایام نوروز گفت: پلیس راه راهور فراجا برای حفظ ایمنی و سلامت مسافران در ایام نوروز، از دو ظرفیت جدید و مؤثر استفاده می کند.
به گزارش تین نیوز، رئیس پلیس راه راهور فراجا افزود: اولین ظرفیت همکاری و همیاری مردم است که به طور نامحسوس نسبت به گزارش تخلفات حادثه ساز ناوگان حمل و نقل عمومی اقدام می کنند. این گروه از شهروندان، که بیش از 4 هزار نفر از آنها تحت عنوان بازرس نامحسوس جذب شده اند، نقش مهمی در کاهش حوادث ایفا می کنند.
وی در ادامه افزود: دومین ظرفیت، استفاده از 700 دانشجوی دانشگاه پلیس است که برای نخستین بار در ایام نوروز به عنوان مسافر سوار اتوبوس ها می شوند و رفتار رانندگان را در طول مسیر کنترل می کنند. در صورت مشاهده هرگونه تخلف از رانندگان، گزارش آن به پلیس ارسال شده و در صورت نیاز برخورد قانونی صورت می گیرد.
سرهنگ کرمی اسد همچنین در خصوص کنترل فنی ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: مدیر فنی در موسسات مسافربری مسئول تأمین سلامت وسیله نقلیه قبل از آغاز سفر است و تنها با تأیید وی اتوبوس ها اجازه حرکت پیدا می کنند.
وی افزود: اگر در طول مسیر نقص فنی یا تخلفاتی مانند نقص سیستم روشنایی، نقص ترمز یا تخلفات راننده مشاهده شود، اتوبوس متوقف و اقدامات لازم برای جابجایی مسافران انجام می شود.
رئیس پلیس راه راهور فراجا تأکید کرد: پلیس راهور با استفاده از این ظرفیت ها به طور جدی در راستای جلوگیری از حوادث و تضمین ایمنی مسافران در ایام نوروز تلاش می کند.