بازدید سایت : ۴۱۳۲۶
| کد خبر ۲۹۰۴۷۶
کپی شد

◄ پیشنهاد ساخت راه‌ آهن ساحل جنوبی خزر و دوطبقه کردن جاده موجود در فاصله رامسر تا بابلسر

تنها گزینه باقی مانده دوطبقه کردن جاده موجود در فاصله رامسر تا بابلسر است.هدایت ترافیک سبک جاده ای به طبقه بالا و در این قطعه( رامسر- بابلسر) و تعریف قطار سبک در طبقه بالا می تواند در این طول تهیه و اجرا شود

پیشنهاد ساخت راه‌ آهن ساحل جنوبی خزر و دوطبقه کردن جاده موجود در فاصله رامسر تا بابلسر
تین نیوز |

در حالی که شماری از کارشناسان ایجاد راه آهن در خط ساحلی رشت آستارا و در ادامه رشت بندر ترکمن را پیشنهاد می دهند و معتقدند ساخت چنین راه آهنی، تمام آن مزیت های راه آهن ساحلی ریویرا در انگلستان را فراهم خواهد آورد، محمد اسمعیل علیخانی از کارشناسان این حوزه می گوید: متکی بر اسناد بالا دستی طی ۴۰ الی ۵۰ سال گذشته موضوع ساخت یک محور ساحلی راه و راه آهن مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش تین نیوز، علیخانی در جمع متخصصان این شبکه اجتماعی در پاسخ به پیشنهادات مطرح شده برای ساخت راه آهن ساحلی از بندر آستارا تا بندر ترکمن، گفت:  در سند آمایش منتشره در دهه ۶۰ وسیله سازمان برنامه و بودجه، احداث یک خط ساحلی در جنوب هم پیش بینی شده است.

وی افزود: در ساحل شمال در باریکه بین رامسر تا بابلسر به طول حدود ۲۰۸ کیلومتر  متاسفانه تامین فضای لازم برای احداث راه جدید و راه آهن دچار مضیقه است و با بررسی های انجام شده فقط فضای موجود بالای محور کناره موجود، امن ترین و  مطمئن ترین گزینه و فضای ممکن است.

علیخانی عنوان کرد: در این مطالعه گزینه کریدور ساحلی ( احیای اراضی یا روی پل در  حریم دریا) دیده شده که به علت ریخت ساحل و وجود تاسیسات بندری و نیروگاه و… مسائل پیچیده ای دارد‌‌.

وی گفت: گزینه دامنه کوه هم عینا ساحل، مسایل زیست محیطی، تخریب جنگل و فاصله متغیر دامنه با دریا و مشکلات خاص خود را دارد.

علیخانی تاکید کرد: تنها گزینه باقی مانده دوطبقه کردن جاده موجود در فاصله رامسر تا بابلسر است.

وی عنوان کرد: هدایت ترافیک سبک جاده ای به طبقه بالا و در این قطعه( رامسر- بابلسر) و تعریف قطار سبک در طبقه بالا می تواند در این طول تهیه و اجرا شود. در بقیه فواصل مانند آستارا تا رامسر در غرب و بابلسر تا گرگان در شرق که مسیر از دشت های وسیع گیلان و مازندران می گذرد، مشکل زمین کمتر است اما بعضی محدودیت های زیست محیطی ممکن است باز هم ما را وادار به استفاده از راهکار دوطبقه  نماید.

به گفته وی، مثلا در قطع مرداب ها استفاده از امکان پل موجود و دوطبقه کردن آن راه حل منطقی است.

علیخانی با بیان این که هر ساحلی  مشکلات مخصوص خود را دارد، خاطرنشان کرد: باتوجه به مسئله بالا و پایین رفتن آب دریای خزر و مرداب های مرتبط با دریا فراخ و تنگ شدن شدید زمین های نوار ساحلی، ساحل خزر خود کلاس بزرگی برای تعیین گزینه مناسب است و ‌شاید در جهان یگانه است.

وی گفت: البته در دنیا حتما موارد دیگر و جالبی  هم  هست  که  کمتر شبیه یکدیگرند، لذا من فکر می کنم سالها بعد عده ای مهندسان عالی مقام مقاله هایی تحت عنوان « پندهایی از راه‌ آهن ساحل جنوبی خزر و یکی از زیبا ترین مناظر و مزایای جهان» خواهند نوشت.

علیخانی افزود: من حدود ۳۲ سال است در مورد این پروژه می اندیشم و می نویسم  که نتیجه ان در پاور پوینت پیوست به طور خلاصه آورده شده است. نظر به محدویت فضا در قسمت هایی از نوار ساحلی آزادراه و راه آهن در جوار هم تجمیع شده است.البته عنوان گزارش آزاد راه است اما در مقاطع عرضی گزارش و در میانه راه، راه آهن دوخطه هم دیده شده است.در دشت ها و در مقاطعی می توان این دو  امکان را از هم جدا کرد.

 

 

دانلود فایل
آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    بدترین و ناشیانه ترین طرح ممکن ، همین ۲ طبقه ساختن یک مسیر ساحلیه چرا که کاملا منظر منطقه و توریستی بودن را نابود کرده خود فضاهای زیر پل هم می شود محل تجمع کارتن خواب ها و اراذل و ... یعنی بجای اجرای طرحی که فضا را از اراذل و معتادین و مزاحمین نوامیس بگیرد براشون پاتوق امن درست می کنید ! ۲ کار باید انجام بشه :

    • ایمان

      شر و بر چرا میگی. وات د فاز

    • ایمان

      در مورد کدوم شمال دارین بحث میکنین؟ جنگل و دریا.... این طرح واسه ۵۰ سال قبل بود. اون زمان جنگل جنگل بود دریا دریا. الان که جنگل نابود شده و داره خشک میشه. دریا هم تا چند سال دیگه خشک میشه. یعنی اگه همین الان این طرح استارت بخوره تا تکمیلش بهتون قول میدم دریا تا ۳۰ کیلومتر از شهرهای ساحلی فاصله گرفته و از جنگلم حدود ۴۰ درصد باقی مونده. دلخوش به شمال نباشین.

  • ناشناس پاسخ

    اقدام اول احداث LRT ساحلی هستش که هر کجا ساحل راه نده می شه آن را به سمت ساخت روی دریا برد ضمن اینکه توریستی و شیک هستش تردد اضافی خودروها را هم می گیرد می شود در پوسته بیرونی شهرهای ساحلی ، پارکینگ هایی ساخت که مردم راحت آنجا پارک کنند با LRT به سمت سواحل برن تک تک ایستگاه ها قابلیت درآمدسازی داره تا طرح ، موجه باشد خودروها هم از ساحل جمع می شن قطعا مردم استقبال خواهند کرد پس بجای دائما بزرگ تر کردن مسیر خودروها ، اساس و فلسفه آوردن خودروی شخصی به دل شهرهای ساحلی را کنار زدین .

    • ناشناس

      پروژهای نیمه کاره باید تکمیل بشه
      فریب ملت
      فقط زخمی میکنند و بودجه کلان میگیرند و ولشمیکنن
      سی سال دارن ازادراه میسازن هنوز نصفش مونده و بودجه نمیدن
      لعنت خدا بر مسیولان

  • ناشناس پاسخ

    و بعد شما اگر طرح هایی مثل قزوین الموت تنکابن را بسازید و تمام کنید باز بخش خیلی زیادی از تردد در نوار شمالی را گرفتین چون از سمت قزوین ، همدان و ... مستقیما سمت حدود تنکابن می رن همان جا هم مستقر می شن دیگر لازم نخواهد بود که از چالوس تا تنکابن و رامسر رانندگی کنند پس باز هم ترددهای اضافی کسر خواهد شد

  • ناشناس پاسخ

    مسئله بعدی ، پخش کردن جاذبه ها در نوار شمالیه الان شرق مازندران ، توریستی نیست و اقتصادش دانشجوییه غرب مازندران ، توریستیه و باز در غرب مازندران ، جایی مثل رامسر یک چیز دیگر است ! شما بجای اینکه همه جا را خراب کنید که ماشین بیشتر رد بشه ۱۰ تا رامسر در نوار ساحلی از گلستان تا گیلان ایجاد کنید باز مردم لازم نخواهند دید که ۵ ۶ ساعت در نوار ساحلی رانندگی کنند تا مثلا به رامسر برسند به عنوان مثال ساکنین شرق تهران که از هراز و فیروزکوه بالا میان در جایی مثل بابلسربایداوج تمیزی زیبایی و خلاقیت را بیابند درسته مختصات فیزیکی رامسر را نداردامااز کشورهای توریستی می شود خیلی ایده هاگرفت جاذب جمعیت پخش شود

  • علیرضا اسداللهی پاسخ

    سلام پیشنهاد میکنم از مونوریل يا مترو زير زمیني استفاده شود البته مونوریل بهتر وزيباتراست واز مناظر طبيعي دريا وکوهستانها ي سرسبز وجنگلها استفاده شود

  • علیرضا اسداللهی پاسخ

    سلام پیشنهاد میکنم از بندر خرمشهر شلمچه تا بندر چابهار پسابندر وگواتر هم مونوریل مترو بكار گرفته شود سواحل مکران درياي عمان خلیج فارس وگواتر تا شلمچه ٢٠تا بندر وشهرهای جديد را مونوریل مترو متصل شوند

  • علیرضا اسداللهی پاسخ

    سلام پیشنهاد میکنم دوطرف بزرگراه‌ها آزاد راه جدید ایستگاه‌ها از بخصوص بخش خصوصي خدمات تورهای گردشگر خارجي داخلي بازارصنایع دستي هتل‌ها متلها رستوران‌ها و اقامتگاه‌ببن راهي براي مراکز خرید آپارتماني مسكوني ویلاهای لاكچري شيك و زيباساخت وباچشم انداز دريا و خشكي واقتصاد دريا محورر كشتي مسافرين كروز 🛳 استفاده شود

  • علیرضا اسداللهی پاسخ

    سلام پیشنهاد میکنم از ظرفیت دريا شمال جنوب ايران واقتصاد دريا محور كشتي 🛳 وقايق هاي تفریحي از ظرفیت بنادر كشورهاي همسایه ورجزاير ايراني و همسایه ها تورهای يكهفته سفرهاي دريايي كشتي كروز 🛳 بهترين راه درآمد زا است استفاده‌ شود

    • ناشناس

      پروژهای نیمه کاره مونده
      اونارو تکمیل کنید و بعدش پروژه جدید و تخیلی بنویسید
      مازندران ازادراه نیاز دارد جاده امن نیاز دارد
      زخمی میکنید و رهاش میکنید
      خجالت بکشید
      فقط غارتو دزدی
      وعده وعده وعده دروغ

  • ساسان عزیزپور مقدم پاسخ

    با سلام
    مطالعه کردم
    فایل را هم دیدم
    خیلی خیلی جالب و بی نظیر بود و خیلی خوشحالم که هنوز مهندسان و طراحانی در ایران برای این چنین پروژه های بزرگ و ملی هستند و وقت برای پژوهش میگذارند
    امیدوارم کس‌ یا کسانی از مسئولین ببینند و اجرایی بکنند

    • ناشناس

      پروژهای نیمه کاره باید تکمیل بشه
      اینا دنبال فریب ملت هستند
      فقط زخمی میکنند و بودجه کلان میگیرند و ولشمیکنن
      سی سال دارن ازادراه میسازن هنوز نصفش مونده و بودجه نمیدن
      لعنت خدا بر مسیولان پلید بیشرف

  • ناشناس پاسخ

    خدا رحمت کنه قدیمی های ایران را که با خلق ضرب‌المثل‌های بی همتا کلی معنی و مفهوم را میرساند. یکیش میگه یه نفر به ده راه نمی‌دادند دنبال خانه کدخدا میگشت همین برای آقای پیشنهادی کفایت میکند؟

  • محمد پاسخ

    خدا پدرته بیامورزه صدها پروژه نیمه کاره در مازندران بیش از بیست سال ول و رها شده که از واجبات ،اونوقت بدنبال محالات راه آهن بابلسر به رامسر هستی

  • ناشناس پاسخ

    ای آقاااااا،داستان ننویسین،ی پروژه ی معمولی رو سالها نمیتونن ب سرانجام برسونین بخاطر عدم بیکفایتی و مدیریتیشون...با کدوم پول و بودجه؟؟بودجه ای برای کشور مونده؟؟

  • ناشناس پاسخ

    پول‌پرسنلشونو‌ندارن‌بدن‌دو‌طبقه‌ساختن‌پیشکش

  • جمشید پاسخ

    ایجاد خط کشیرانی سبک برقی جهت جابجایی مسافر و بار (شرق - غرب).

  • بهروز پاسخ

    بسیار عالیست کم خرجتراز جاده است

  • هم وطن پاسخ

    بسیارپیشنهادخوبیست هم راه آهن هم دوطبقه کردن جاده بارترافیک این مسیربسیارسنگین است مخصوصاتعطیلات

  • مهندس ایران دوست پاسخ

    به نام خدا
    درود بر شما
    این طرح و سایر برنامه ها و چندین پروژه و برنامه اقتصادی فقط زمانی قابلیت اجرا می یابد که یک دولت بر اساس منافع ملی مستقر شود.

  • مهران پاسخ

    درود. کرانه دریای مازندران و یا کاسپین. بهتر است نام بیگانه خزر را برای پهنای سرزمینی ایران مان بکار نبریم

    • ناشناس

      پروژهای نیمه کاره مونده
      اونارو تکمیل کنید و بعدش پروژه جدید و تخیلی بنویسید
      مازندران ازادراه نیاز دارد جاده امن نیاز دارد
      زخمی میکنید و رهاش میکنید
      خجالت بکشید
      فقط غارتو دزدی
      وعده وعده وعده دروغ

  • رضائی پاسخ

    طرح خوب،لازم وبسیارپرهزینه هست.