بازدید سایت : ۸۱۲۹۸

سپر پلاسمایی بوئینگ سدی در برابر موج‌های انفجار

سپر پلاسمایی بوئینگ سدی در برابر موج‌های انفجار
|

تین نیوز | بوئینگ به دنبال ساخت سپر مقاومی از جنس پلاسما است تا بتواند سدی در برابر امواج ضربه ای حاصل از انفجار موشک ها یا سایر مواد منفجره به دست آورده و از خودروهای نظامی، ساختمان ها و ... محافظت کند.
 
در فیلم های علمی- تخیلی به کرات شاهد این موضوع بوده ایم که در آستانه برخورد یک ماده منفجره با خودرو یا هواپیما ناگهان شخصیت اصلی فیلم دکمه ای را فشار می دهد و سپری عجیب و شگفت انگیز در اطراف خودرو شکل می گیرد تا خودرو از انفجار و اصابت گلوله در امان بماند اکنون بوئینگ به دنبال محقق کردن این رویا است.
 
در سال های اخیر شاهد پیشرفت های شگفت انگیزی در عرصه تسلیحات نظامی بوده ایم به طوری که این پیشرفت ها می تواند تبدیل به تهدید جدی برای زندگی انسان ها شود.
 
بوئینگ، شرکتی که از آن به عنوان غول فناوری و دفاعی فضایی یاد می شود به دنبال ساخت سیستمی مشابه با میدان نیرو (Force Field) است تا با استفاده از آن بتواند سپری در برابر امواج حاصل از انفجارها در اختیار داشته باشد. استفاده از این تکنولوژی انقلابی در عرصه تکنولوژی و فناوری را به همراه خواهد داشت.
 
بوئینگ از انرژی الکتریکی برای کاهش یا متوقف کردن سرعت موج های ایجاده شده و حاصل از انفجار موشک ها یا مواد منفجره و ... استفاده خواهد کرد. چگونگی کارکرد سپر پلاسمایی را می توان شامل ترکیبی از لیزر، الکتریسته و میکرو موج هایی دانست که دمای هوای میان خودرو و انفجار را افزایش داده و این گرما به تشکیل سپری پلاسمایی می انجامد که غلیظ تر از هوا بوده و به انحراف یا بازتاب امواج می پردازد.
 
این امواج به حفاظت از خودروها، ساختمان ها یا وسایلی می پردازند که نیاز به در امان ماندن از صدمات انفجارها دارند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.