بازدید سایت : ۵۱۸۸۲

ترانزیت ریلی به رشد ۲۲۰ درصدی رسید

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: سهم راه‌آهن از ترانزیت زمینی از 10 درصد در سال 98 به 30 درصد در 6 ماهه اول امسال رسیده است و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 220 درصد سهم رشد در این حوزه را تجربه کردیم.

ترانزیت ریلی به رشد ۲۲۰ درصدی رسید
تین نیوز |

 معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: سهم راه آهن از ترانزیت زمینی از 10 درصد در سال 98 به 30 درصد در 6 ماهه اول امسال رسیده است و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 220 درصد سهم رشد در این حوزه را تجربه کردیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سعید رسولی، مدیرعامل شرکت راه آهن با اشاره به افزایش ترافیک ترانزیتی از مسیر ایران با افتتاح راه آهن خواف –هرات و اتصال دو کشور ایران و افغانستان از مسیر ریلی اظهار داشت: ایران، افغانستان را به آب های آزاد متصل می کند و بخشی از این بار ترانزیتی محصولات معدنی این کشور از مسیر ایران است و بخش مهم پتانسیل راه آهن خواف- هرات ترانزیت بین ترکیه و کشورهای حوزه CIS به افغانستان است.

وی درباره میزان بار ترانزیتی پیش بینی شده در این مسیر گفت: مجموعا در این محور پتانسل 1.7 میلیون تن ترانزیت به افغانستان وجود دارد که چیزی حدود 500 هزار تن آن متعلق به ترکیه است و 1.2 میلیون تن از/به مقصد و مبدا کشورهای حوزه CIS است.

مدیرعامل شرکت راه آهن تاکید کرد: نکته ای که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که وقتی این اخبار منتشر می شود عده ای انتظار دارند به سرعت این محور به ترانزیت 1.7 میلیون تن برسد اما واقعیت این است که احداث کریدورهای جدید یا تاسیس محورهای ریلی و جاده ای جدید یک تاثیر القایی ایجاد کرده و  به تدریج بار و بسته به فراهم شدن سایر عوامل موثر با این مساله بار بیشتر به این محور جذب می شود.

رسولی با بیان اینکه در حال حاضر کالاهای متنوعی در حال صادرات و واردات بین دو کشور ایران و افغانستان در حال انجام است که با فعال شدن این محور ریلی بخش زیادی از این بارها می تواند جذب این مسیر جدید می شود، گفت:براورد ما این است که علاوه بر 1.7 میلیون تن بار ترانزیتی، حدود 3 میلیون هم بار صادراتی و وارداتی به محور خواف- هرات جذب شود چراکه در حال حاضر محصولات فولادی، سیمان، غلات و... به افغانستان صادرات و واردات می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به میزان ترانزیت ریلی در سال جاری اظهار داشت: در مدت زمان 8 ماهه امسال در حالی که به دلیل شرایط شیوع ویروس کرونا سه ماه مرزهای ریلی اینچه برون، سرخس و میرجاوه مسدود بوده، بیش از 410 هزار تن ترانزیت از مسیر ریلی کشورمان انجام شده است

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سهم مسیر جاده ای در ترانزیت به دلیل محدودیت های کرونایی بسیار کاهش داشت،سهم راه آهن از ترانزیت زمینی از 10 درصد در سال 98 به 30 درصد در 6 ماهه اول امسال رسیده است و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 220 درصد سهم رشد در این حوزه را تجربه کردیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.