بازدید سایت : ۹۵۶۶۶

خبر جدید از اینترنت ماهواره ای

اسپیس ایکس در نظر دارد تا با همکاری تی- موبایل، آزمایش سرویس ارتباط مستقیم ماهواره با شبکه های سلولی (Sat-to-Cell) را در دنباله سال جاری میلادی آغاز کند.

تین نیوز |

اسپیس ایکس در نظر دارد تا با همکاری تی- موبایل، آزمایش سرویس ارتباط مستقیم ماهواره با شبکه های سلولی (Sat-to-Cell) را در دنباله سال جاری میلادی آغاز کند. کارشناسان باور دارند این بازار که امکان ارتباط مستقیم دستگاه های زمینی با ماهواره ها را فراهم می کند، می تواند آینده درخشانی داشته باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از دیجیاتو، «جاناتان هافلر»، معاون بخش فروش استارلینک در پنلی در کنفرانس Satellite ۲۰۲۳ در واشنگتن با اشاره به این برنامه گفت: «با انجام این آزمایش ها و وارد میدان شدن - نه لزوما با آنالیز بیش از حد - قرار است چیزهای زیادی یاد بگیریم.» پیش تر در فصل تابستان بود که اعلام شد اسپیس ایکس و تی- موبایل به منظور ارائه اینترنت ماهواره ای برای گوشی های همراه با یکدیگر وارد همکاری می شوند.

این شرکت تاکنون حدود ۴۰۰۰ ماهواره به مدار پرتاب کرده و اخیرا ماهواره های جدید V۲ Mini را که نسخه ای کوچک تر از ماهواره های نسل دوم استارلینک محسوب می شوند، به شبکه خود افزوده است. هافلر می گوید این شرکت درحال حاضر در کارخانه ای که در نزدیکی سیاتل دارد، روزانه شش ماهواره تولید می کند و این ماهواره ها دیگر مربوط به نسل ۱.۵ نیستند. اسپیس ایکس همچنین حالا روزانه هزاران ترمینال کاربری می سازد.

اگرچه هدف این شرکت حرکت به سمت نسخه بزرگ تر ماهواره های نسل دوم استارلینک است، اما هافلر تاکید می کند که پرتاب این ماهواره ها تا حد زیادی وابسته به موفقیت آزمایش های راکت استارشیپ است که هنوز پرواز مداری خود را انجام نداده است.

استارلینک به سمت درآمدزایی پیش می رود

این مدیر اسپیس ایکس می گوید استارلینک بیش از ۱ میلیون کاربر دارد و ظاهراً در ماه دسامبر این آستانه را پشت سر گذاشته است. پیش بینی می شود که این شرکت در سال ۲۰۲۳ بالاخره از کسب وکار استارلینک به درآمدزایی برسد.

درحال حاضر شرکت های زیادی درتلاشند تا سرویس ارتباط ماهواره ای را به گوشی های هوشمند بیاورند. یکی از این شرکت ها آمازون است که با پروژه کوئیپر برنامه مشابهی را پیش می برد و در این زمینه با شرکت ورایزن همکاری می کند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.