بازدید سایت : ۴۷۴۵۳
آخوندی در سومین نشست کارگروه وزرای مسکن و شهرسازی آسیا - اقیانوسیه عنوان کرد:

◄ لزوم برنامه ریزی واحد برای توسعه هماهنگ شهر و روستا

◄ لزوم برنامه ریزی واحد برای توسعه هماهنگ شهر و روستا
|

تین نیوز | وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه چالش مهمی که در یازدهمین هدف کلان مجمع عمومی بدان اشاره شده نیاز به بهسازی است، گفت: رشد مهار گسیخته شهرها نیازمند برنامه ریزی یکپارچه و کارآمد برای توسعه هماهنگ تمامی طیف سکونتگاه ها از روستاهای کوچک تا کلان شهرهای بزرگ است.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، عباس آخوندی در سومین نشست کارشناسی کارگروه منطقه ای بهسازی بافت‌های نابه سامان اجلاس وزرای مسکن و شهرسازی آسیا - اقیانوسیه که هم اکنون در هتل بین المللی لاله در حال برگزاری است، اظهار داشت: مطابق برنامه اجرایی سئول و با هدف یافتن راه حل هایی اجرایی برای پرکردن خلا بین سیاست و اجرا در بازآفرینی شهری اطمینان دارم مطالب مطرح شده در این نشست برای پیشبرد شهرهایی قابل زندگی و پررونق در منطقه آسیا و اقیانوسیه نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

وی افزود: مجمع عمومی به تازگی 17 هدف کلان و 169 هدف خرد برای توسعه دست یابی به توسعه پایدار به تصویب رسانده تا طی 15 سال آینده به منجر به اقدامات جدی شود. وزیر را ه و شهرسازی بیان داشت: این دستور کار جهانی جدید در مقایسه با 8 هدف توسعه هزاره مصوب سال   2002، از یک سو به تنوع چالش های توسعه امروز و از سوی دیگر به گستره آگاهی ما از این چالش ها اشاره دارد.

آخوندی با اشاره به یازدهمین هدف کلان مجمع عمومی تاکید کرد: ضرورت فراگیری، امنیت، تاب آوری و پایداری شهرها و سکونتگاه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است که برای دست یابی به این هدف باید کوششی مشترک در سطح منطقه ای شکل گیرد.

این عضو کابینه دولت یازدهم با اشاره به نیاز به بهسازی به عنوان یکی از مهمترین چالش های یازدهمین هدف مجمع عمومی تصریح کرد: رشد مهار گسیخته شهرها نیازمند برنامه ریزی یکپارچه و کارآمد برای توسعه هماهنگ تمامی طیف سکونتگاه های از روستا های کوچک تا کلان شهرهای بزرگ است. همچنین دسترسی همگان به مسکن ایمن و در استطاع از خدمات پایه، تضمین و غفلت از این نیاز منجر به شکل گیری بافت های نابسامان و در نتیجه نیاز فوری به بازآفرینی شهری خواهد داشت.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در اصول سوم، سی و یکم و چهل سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حق دسترسی به مسکن متناسب با نیاز به رسمیت شناخته شده است گفت: مسکن و توسعه شهری و روستایی همواره از دغدغه های مهم در سیاست های توسعه‌ای کشور ما بوده است.

 وی در ادامه خاطر نشان کرد: در ایران از آغاز دهه 70 پروژه هایی در زمینه بهسازی شهری اجرا شده است که رویکرد ما نیز در طول زمان و با کسب تجربه از مداخلات صرف کالبدی در مرکز شهر و محورهای فرهنگی به بازآفرینی شهری اجتماع محور و مشارکتی تغییر کرده است.

آخوندی افزود: در سال 83 دو سند توانمندی سازی و ساماندهی سکونتگاه های غیر رسمی به تصویب هیئت دولت رسید و بر این اساس ستادهایی در سطح ملی و محلی برای تشویق بهسازی اجتماع محور تشکیل شد.

وی یادآور شد: بر پایه آموخته های حاصل  از اجرای این سند در سال 83  دو سند احیا بهسازی و توامندی ستازی بافت های شهری فرسوده و ناکارآمد به تصویب هئیت دولت رسید که در این سند برای بافت های فرسوده سکونتگاه‌های غیر رسمی و روستاهای حاشیه شهر به تساوی و چارچوبی منعطف برای بازآفرینی، بهسازی و نوسازی تعریف شده است.

وزیر راه و شهرسازی ضمن ابراز امیدواری از برگزاری این نشست بیان داشت: امیدوارم این نشست که محفلی برای تبادل تجربه میان وزرای مسکن و شهرسازی عضو کارگروه است به ترویج رشد همگون، ترغیب توسعه پایدار و تبدیل شهرها و سونتگاه به مکان‌هایی فراگیر، ایمن تاب آور و پایدار کمک شایان کند.

گفتنی است  در این نشست با حضور وزرای مسکن و شهرسازی ایران، هندوستان، کره جنوبی، عراق و پاکستان  حضور دارند. همچنین داود کشاورزیان، معاون وزیر راه شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، محسن نریمان، معاون وزیر و رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، محمد شکرچی زاده، رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی،محمدسعیدایزدی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری، شهرام آدم نژاد، معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و همچنین شهریار افندی زاده، مشاور وزیر در امور بین الملل در این نشست حضور دارند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.