توصیه های پلیس به رانندگان در ایام ماه مبارک رمضان
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور گفت: رانندگی در ماه مبارک رمضان به واسطه شرایط جسمی خاص روزه داران مستلزم رعایت نکاتی از سوی رانندگان است؛ در این ایام خواب آلودگی ، ضعف و بی حالی عامل مهمی است که باید به آن توجه شده و رانندگی با دقت بسیار بالایی انجام شود.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور گفت: رانندگی در ماه مبارک رمضان به واسطه شرایط جسمی خاص روزه داران مستلزم رعایت نکاتی از سوی رانندگان است؛ در این ایام خواب آلودگی ، ضعف و بی حالی عامل مهمی است که باید به آن توجه شده و رانندگی با دقت بسیار بالایی انجام شود.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سرهنگ سیروس حسن زاده اظهار داشت: همه ساله در ماه مبارک رمضان شاهد کاهش آمار تصادفات و تخلفات بوده ایم که این ها از آثار و برکات این ماه مبارک است و امیدواریم امسال نیز همانند سال های گذشته شاهد روند کاهشی تصادفات و حوادث رانندگی در این ماه مبارک باشیم.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور افزود: رانندگی در ماه مبارک رمضان به واسطه شرایط جسمی خاص روزه داران مستلزم رعایت نکاتی از سوی رانندگان است. در عصرهای ایام ماه مبارک رمضان، خواب آلودگی و ضعف و بی حالی عامل مهمی است که باید به آن توجه شده و رانندگی با دقت بسیار بالایی انجام شود.
سرهنگ حسن زاده مطرح کرد: روزه داری باعث می شود برخی افراد، کمی با اُفت فشار و قند خون مواجه شوند یا در افراد با سن بالا ممکن است حتی تاری دید رخ دهد؛ بنابراین باید در این شرایط پشت فرمان خودرو قرار نگیریم چون تأثیر آن در رانندگی مشهود است، بنا به تجارب سال های گذشته، رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی در ایام ماه مبارک رمضان مشهود می باشد.
وی در خصوص عجله و شتاب های عصرگاهی و نزدیک به اذان مغرب افزود: سرعت های غیرمجاز، حرکات مارپیچ و تغییر مسیر از یک خط به خط دیگر و... باعث بی نظمی در عبور و مرور و حوادث رانندگی می شود. هرچند که این تخلفات رصد شده و رانندگان اعمال قانون می شوند اما دلیل این تخلفات، نبود زمانبندی برای حرکت از مبدأ به مقصد یا توجه نکردن به شرایط ترافیکی مسیرهایی است که قبل از افطار باید طی نماییم.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور بیان کرد: توصیه های ما به هموطنان این است که سفرهای درون شهری خود را با برنامه ریزی به ساعات پیک ترافیک موکول نکنند و به اولویت های عبور سایر کاربران ترافیکی و وسایل نقلیه را مدنظر قرار دهند.
وی در پایان گفت: بی تردید توجه به توصیه های پلیس در هنگام انجام وظیفه و رعایت بیش از پیش مقررات رانندگی، می تواند بار سنگین خدمت در این ایام و ماه مهربانی را به حداقل ممکن برساند.
.....،لذا توصیه میکنند که بیخطر برانید و هر شش ثانیه یکبار به سه آینه خود نگاه کنید.راهنما زدن هم یک امر پیشنهادی نیست که موقع تغییر مسیر از صد متری باید بزنید.صد متر معادل( تیرچراغ برق وسط خیابان در نظر بگیرید، فاصله تقریبی هر کدام ۵۰ متر است.از تیر اول تا تیر سوم معادل ۱۰۰ متر هست.خیلی ها وقتی میگی فاصله تو و ماشین جلو صد متر حداقل باشه دقیقا صد متر رو نمیتونند تجسم کنند در چه حد فاصله باید باشد،شما تیر اول باید باشید و ماشین جلو هم در نزدیک تیر سوم باید باشد.زبونم تجه زد دوباره. جهت یاداوی دوباره خودم بود.