بازدید سایت : ۸۱۲۹۸

زیرساخت های حوزه راه جاده ای گیلان نیازمند توجه ویژه است

معاون ساخت و نگهداری راه های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با بیان اینکه گیلان استانی برای تمام ایران است گفت : از اینرو رویکرد سازمان راهداری کشور به این استان متفاوت است و باید از نظر امکانات، تجهیزات و اعتبار در بخش راه ها و حمل و نقلی ویژه مورد توجه قرار گیرد.

تین نیوز |

معاون ساخت و نگهداری راه های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با بیان اینکه گیلان استانی برای تمام ایران است گفت : از اینرو رویکرد سازمان راهداری کشور به این استان متفاوت است و باید از نظر امکانات، تجهیزات و اعتبار در بخش راه ها و حمل و نقلی ویژه مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا،  علیرضا راستیار روز شنبه در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری در رشت اظهار کرد: هر کاری که در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گیلان انجام شود به طور قطع بازخورد آن را در سفر سایر هموطنان به این خطه مشهود و ملموس خواهد بود.

وی بیان کرد: با توجه به رویکرد متفاوت سازمان راهداری کشور در این دوره، سال آینده شاهد پیشرفت قابل ملاحظه ای در حوزه راهداری و حمل و نقل استان گیلان خواهید بود.

راستیار در ادامه با اشاره به رویکرد سازمان راهداری کشور برای نوسازی ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر اضافه کرد: کارگروهی برای احصاء کمبودها در زمینه ناوگان موجود و نیز فرآیندهای مربوط به تسهیل آن تشکیل شده است ضمن اینکه نوسازی ناوگان با واردات ۲ هزار دستگاه خودرو و استفاده از تولیدات داخلی مورد توجه قرار دارد.

وی ضمن قدردانی از نیروهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور اظهار کرد: موضوع معیشت مجموعه نیروهای سازمان راهداری مرتب در حال پی گیری بوده و ساز و کارهای متفاوتی نیز بدین منظور ارائه شده است.

وی درباره موضوع تبدیل وضعیت نیروهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در سراسر کشور بیان کرد: برای این موضوع همسان سازی حقوق پیش بینی شده است، بخشنامه مربوط به آن هم از اول بهمن ماه به استان ها ابلاغ می شود و از ابتدای سال آینده همسان سازی با قراردادهای جدید برای نیروهای شرکتی و غیره اجرا خواهد شد.

راستیار با تبریک هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری اظهار کرد: راهداران به صورت شبانه روزی در تمام فصول سال شرایطی را برای مسیر ایمن به منظور تردد مردم فراهم می کنند و رانندگان تامین مایحتاج مردم و جابه جایی آنها را بر عهده دارند و شرکت های حمل و نقل، رانندگان و راهداران زنجیره ای به هم پیوسته است.

نامناسب بون جاده ها، کم بودن امنیت در این محورها، نامناسب بودن پایانه های بار برای مسافر و کالا، عدم به موقع افزایش کرایه ها، توجه به نوسازی ناوگان حمل و نقل بار و مسافر از مسایل مطرح شده در این مراسم بود.

در این مراسم جمعی از رانندگان و راهداران تجلیل شدند.

۲۶ آذر تا اول دی ماه هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری نام گرفته است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • S gh پاسخ

    آخه مسیول محترم تو کمربندی ده تا سرعت گیر میزارن شما تا می بینین یه جا تصادف میشه صبح پا میشن یه سرعت گیر میزارین دیگه چه جاده ایی چه کمربندی.کل استان ما رو کردین سرعت گیر همه جا که جاده چاله چوله هست یا جا هم صاف هست شما سرعت گیر گذاشتین

  • علیرضا اسداللهی پاسخ

    سلام شمال ایران زمین‌دوطرفجاده سرمایه گذاری شرکت‌ها خصوصی جواب میدهد با ساختن آزاد راه جاده قدیم رها نشه ثروتمندان خصوصی را با طرح بین راه مانند هتل‌ رستوران‌ آپارتمان‌ ویلا اقامتگاه گردشگری و بازارصنایع دستی مراکز خرید طبقاتی رونق گردشگری درآمد را هم بزرگراه را نگهداری و جاده قدیمی تردد خودروهای حمل کالا استفاده کنید تردد وسایل نقلیه میلیارد درآمددارد جاده‌ قدیم در زمان بحران بکار گرفته بشه پل‌وتونل‌ باید حفظ کرد مسابقات اتوموبیل سواری و دوچرخه سواری کوهستان مثل فرانسه استقامتی و پخش تلویزیونی باعث توریست‌طبیعت گرد بیاید درآمد خوبی میشه