بازدید سایت : ۳۸۶۹۰

کاهش ۲۶ درصدی جانباختگان تصادفات در استان تهران طی ایام نوروز

استاندار تهران از کاهش ۲۶ درصدی جانباختگان تصادفات در استان تهران طی ایام نوروز خبر داد و گفت: در همین مدت زمانی از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین تعداد مصدومان نیز سه درصد کاهش داشته است.

کاهش ۲۶ درصدی جانباختگان تصادفات در استان تهران طی ایام نوروز
تین نیوز |

استاندار تهران از کاهش ۲۶ درصدی جانباختگان تصادفات در استان تهران طی ایام نوروز خبر داد و گفت: در همین مدت زمانی از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین تعداد مصدومان نیز سه درصد کاهش داشته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، محمدصادق معتمدیان صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: بررسی آمارها از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین نشان می دهد امسال شاهد ثبت ۱۲ میلیون تردد خودرویی در استان تهران بودیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه استان تهران همچنان یکی از مناطق پرتصادف کشور محسوب می شود، افزود: خوشبختانه با تلاش نیروهای اجرایی، شاهد کاهش ۲۶ درصدی جانباختگان و ۳ درصدی مصدومان جاده ای بودیم.

استاندار تهران از برنامه ریزی برای کاهش بیشتر آمار تصادفات در سال آینده خبر داد و گفت: این موضوع از جمله تکالیفی است که در سفر اخیر رئیس جمهور به استان مورد تأکید قرار گرفت.

معتمدیان در پایان از تمامی دستگاه ها و نیروهایی که در ایام نوروز به صورت شبانه روزی در جاده های استان تهران خدمت رسانی کردند، تقدیر و تشکر کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.