◄ بومی گرایی و ضرب و شتم یک راننده کامیون/ سامانه متمرکز توزیع بار راه اندازی شود
استفاده از سامانه های هوشمند متمرکز و شفاف، امکان توزیع عادلانه بار میان رانندگان فراهم شود تا از تمرکز بار در دست دلالان بار و مواجب بگیران جلوگیری شده و انگیزه رانندگان برای فعالیت در این حوزه افزایش یابد.

به اعتقاد شماری از رانندگان کامیون، یکی از چالش های مهم حمل و نقل جاده ای کالا توزیع ناعادلانه بار است و برای رفع این مشکل، می توان از سامانه های هوشمند متمرکز و شفاف اعلام بار استفاده کرد.
خبر پربازدید امروز را بخوانید:
◄ اعتراض رانندگان کامیون و تریلی به گرانی بی حساب و کتاب حق بیمه در سال 1404
به گزارش تین نیوز، خداداد بکرانی رئیس انجمن رانندگان کامیون فلاورجان با توجه به برخی اتفاقاتی که در چند ماه اخیر در مراکز توزیع بار رخ داده است از جمله کشته شدن چند راننده و کتک خوردن و ضرب شتم رانندگان، گفت: ریشه این اتفاقات نامیمون را می توان در آفت انحصار طلبی و رانت حاکم بر حمل ونقل وپدیده بومی گرایی برشمرد!
وی با بیان این مطلب در شبکه های اجتماعی، افزود: در کنار توزیع ناعادلانه بار و بومی گرایی یکی دیگر از چالش های مهم حمل و نقل جاده ای کالا، وجود انحصار توزیع بار در دست دلالان بار و برخی سود جویان بیرون از حوزه حمل و نقل است که به نوعی ارتباط و نفوذ قابل تأملی در صنعت حمل و نقل جاده ای دارند.
وی با بیان این که چالش های حوزه حمل و نقل جاده ای کالا نه تنها بر کیفیت خدمات حمل و نقل تأثیر می گذارد, بلکه منجر به کاهش بهره وری و افزایش هزینه ها نیز می شود، تاکید کرد: سیستم حمل و نقل جاده ای به جای داشتن رویکرد یکپارچه و همگرا، با قوانین و مقررات پراکنده ای روبه رو است که در سطح استان ها و حتی شهرستان ها به صورت متفاوت اجرا می شوند.
بکرانی افزود: این وضعیت نه تنها موجب عدم انسجام در ارائه خدمات می شود بلکه فرصت سوءاستفاده از منابع ملی و یارانه های دولتی را نیز فراهم می کند.
این فعال صنفی گفت: نبود نظارت کافی بر عملکرد شرکت های حمل و نقل و از همه مهمتر, عدم تمایز میان خدمات عمومی و اختصاصی, منجر به ایجاد بی نظمی و افزایش تخلفات شده است.
وی عنوان کرد: علاوه بر اینها، ضعف در مدیریت مصرف سوخت و نوسازی ناوگان فرسوده و نحوه کنترل و جذب نیروی کار راننده حرفه ای تیز ایمنی و کارایی این صنعت را به شدت کاهش داده است.
بکرانی خاطرنشان کرد: مادامی که سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در جهت ایجاد شفافیت قانونی و یکپارچه سازی مقررات توزیع بار، اقدامی در خور صورت ندهد ، همچنان شاهد ناملایمات وبداخلاقی ها در این عرصه خواهیم بود.
این راننده کامیون ادامه داد: ضروری است قوانین و مقررات حمل و نقل جاده ای کالا به صورت یکپارچه و شفاف تدوین شوند و همه استان ها و شهرستان ها ملزم به رعایت یکسان مقررات شوند، این اقدام می تواند از بروز بی نظمی و سوءاستفاده جلوگیری کند.
وی گفت: همچنین با استفاده از سامانه های هوشمند متمرکز و شفاف، امکان توزیع عادلانه بار میان رانندگان فراهم می شود تا از تمرکز بار در دست دلالان بار و مواجب بگیران جلوگیری شده و انگیزه رانندگان برای فعالیت در این حوزه افزایش یابد.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی رانندگان کامیون فلاورجان تاکید کرد: همچنین ضروری است نظارت بر عملکرد شرکت های حمل و نقل و رانندگان به صورت دقیق و مستمر انجام شود.این نظارت می تواند شامل بررسی بارنامه ها، رعایت ایمنی و کنترل رفتار باربری ها وهمچنین رانندگان باشد.
سلام راننده بیش از 40 سال سابقه کار حمل و نقل می باشم تا زمانی که باقدرت جلوی. دلالان و شرکت های باربری و سود جویان حمل و نقل گرفته نشود مختل در کار رانندگان زحمت کش کشور می باشد شاهرگ اصلی کشور رانندگان حمل و نقل می باشند ولی سودش دلالان مفت خور می خورند
آقای بکرانی بیاد 6 ماه کنار مجتمع فولاد زندگی کنه ببینم بازم طبل غریبه پروری مینوازه یا نه
سلام، ورود به نظام توزیعی با توجیه جنبه عمومی و هر مکانیزم اجرایی و نظارتی اشتباه فاحش و مغایر با قانون برنامه و توسعه حمل و نقل می باشد چون هدف ایجاد بخش خصوصی سرمایه گذار کارفرما و پیمانکار برند شرکت حمل و نقل برنامه ریزی گردیده است.
مشکل از انتخاب متصدی حمل در مبداء به نیابت از تحویل گیرنده خریدار در مقصد است که به لطف قانون حوزه این تناقض و تضاد منافع بومی و غیر بومی با فساد گسترده از جمله پدیده وجوهات اداره نشده اقتصاد دولتی را شاهد هستیم.
باید رابطه مالکیت و حقوق پیمان و مشارکت با نفی محدودیت حوزه عملیاتی گردد تا رقابت نظام مند بجای حمایتهای ناصواب تنش زا شکل بگیرد
کامیونهای بومی اصفهان از ذوب آهن بار میزنن برای استانهای شمالی موقع برگشت میان محلات و سنگ بار میزنن برای اصفهان اما کامیونهای محلات وقتی بار میزنن برای اصفهان باید خالی برگردند چرا که بومی گرایی در اصفهان موج میزند
کمترین کاری که این حکومت توی این ۴۶ سال میتونست کنه ،حذف دلال از همه جا بود که نکرد ، شرم بر باعث و بانیش
خداوکیلی پیمانکاری خودروسازی شورشو دآوردن اونارو نظارت کنید یک سوم کرایه هارو به راننده میدان دوسوم رو خودشون میبرن بیچاره راننده
بیخیال کامیون های کشنده ایلام تمام سوخت وبا۲۰لیتری جاسازمیکنن توجعبه هاشون توبندرعباس میفروشن همه بارپتروشیمی میارن باکلی گازوییل قاچاق
سلام منم هم بعنوان عضو کوچکی از ناوگان حمل و نقل عمومی ،واقعا از این شرایطی که در پایانه ها حاکم هست ناراحت و نگران هستم،بخش اعظمی از کرایه فقط برای کمیسیون و دلال هست و راننده بدبخت که با هزار گرفتاری و مشکلات بار رو جابجا میکنه حقش ضایع میشه ،خواهشا مسئولین محترم یه سری به پایانه مشهد هم بزنن تا این مشکلات رو با چشم خودشون ببینن،و اینکه خیلی از باربریها حاضر به همکاری نیستن که یک سیستم اعلام بار یکپارچه اجرا شود ،لطفا رسیدگی کنید ،این مشکل برای یک نقطه خاص نیست برای کل کشور هست که با ورود ارگانهای ذیربط میتوانند همون طرح بندر عباس که خیلی از رانندگان راضی هستن رو همه جا اجرا کنید