بازدید سایت : ۵۸۰۱۶

◄ لطمات جبران‌ ناپذیر ادغام اشتباه وزارت راه و ترابری و مسکن و شهرسازی

از ابتدا ادغام دو وزارتخانه کاری اشتباه بود و لطمات جبران ناپذیری زد.

لطمات جبران‌ ناپذیر ادغام اشتباه وزارت راه و ترابری و مسکن و شهرسازی
تین نیوز |

معاون اسبق حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی معتقد است: از ابتدا ادغام دو وزارتخانه راه و ترابری و مسکن و شهرسازی کاری اشتباه بود و لطمات جبران ناپذیری زد. 

به گزارش تین نیوز، مهرداد تقی زاده در جمع متخصصان این شبکه خبری، نوشت: خوشبختانه طرح تفکیک وزارت راه از شهرسازی در کمیسیون تخصصی مجلس به تصویب رسید و به زودی در صحن مجلس مطرح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: 

تفکیک وزارت راه و شهرسازی ضروری است/ کارشناسانی که با نظر رئیس جمهور مخالفند

وی در ادامه چند نکته را در مورد تفکیک وزارت راه و شهرسازی به شرح زیر برشمرد: 

۱. این صرفا یک تفکیک ساختاری است نه بیشتر. همواره وزارتخانه های مرتبط باید با هم کار کنند و کمیته های کاری مشترک داشته باشند.

۲. وزارت راه هم با وزارتخانه هایی مانند مسکن و شهرسازی، کشور، سازمان شهرداری ها، گمرک، پلیس و ۱۰ ها نهاد دیگر ارتباط تنگاتنگ دارد و باید این ارتباط را حفظ یا ایجاد کند.

۳. زمانی معاون حمل و نقل از طرف وزیر به عنوان عضو شورای عالی معماری و شهرسازی شرکت می کرد و من در جلسات حضور داشتم. نمی دانم این موضوع ادامه پیدا کرد یا نه! اما خوب است این گونه موضوعات ادامه پیدا کند و برای استمرار آن نیازی نیست دو وزارتخانه با هم یکی باشند.

۴. مشابه بند ۳ موارد دیگری نیز وجود داشت مانند کمیته مکان یابی ایستگاه ها که در شرکت راه آهن با حضور نماینده معاونت شهرسازی و ..... تشکیل می شد و قطعا می تواند ادامه پیدا کند. همان گونه که کمیته های مشترکی با میراث فرهنگی و نهادهای دیگر دارند.

وی تاکید کرد: از ابتدا ادغام دو وزارتخانه کاری اشتباه بود و لطمات جبران ناپذیری زد.

به گزارش تین نیوز، چندی پیش رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: پس از بررسی هیئت رئیسه، تفکیک وزارت راه و شهرسازی در دستور صحن مجلس قرار می گیرد و احتمالا تا دو سه هفته آینده به رای گیری می رسیم. اگر هیئت رییسه تفکیک را در دستور کار صحن قرار دهد، تا پایان امسال وزارت راه و شهرسازی تفکیک می شود.

محمدرضا رضایی کوچی، رییس کمیسیون عمران مجلس درباره نظر نمایندگان مجلس به تفکیک گفت: وقتی دو فوریت تفکیک وزارت راه و شهرسازی رای می آورد می توان پیش بینی کرد که مجلس به تفکیک رای می دهد و نظر همکارانم در مجلس به تفکیک مثبت است. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    انشالله تفکیک کنند
    تموم شه این قصه اشتباه